12.0
Kulhydrater / pers.

Fordele

  • God sammensætning
  • Smagfuld, og med mange grøntsager

Ulemper

  • Lang tids bagetid, før at andelårene er helt gennemstegt
Tid
7
Smag
9
Holdbarhed
7
Ingredienser
8

Endelig vurdering af retten

I denne lækre Keto opskrift, bager vi andelår sprøde, og serverer dem med en stor kombination af grønt, nemlig en jordbærsalat med dressing, og en stak hvidløgsmarineret asparges. En herlig kombination, der er velsmagende og mætter

Andelår på rucolasalat med jordbær

Bedøm denne ret

0 fra 0 stemmer
Køkkentid15 min
Ventetid1 t 15 min
Samlet tid1 t 30 min
Opskrift til: 2 personer
Type: [Keto]
Kalorier: 601kcal
Kulhydrater: 12g
Protein: 47g
Fedt: 38g
Fiber: 4g

Næringsindholdet er per person/stk

Pin Print opskriften

Ingredienser

Andelår
  • 400 gram andelår 2 stk
  • 1 tsk tørret timian
  • 2 stk hvidløgsfed
  • 2 spsk citronsaft
Salat med jordbær
  • 125 gram rucola
  • 0,5 stk agurk
  • 50 gram jordbær
  • 30 gram mandler
Salatdressing
  • 20 gram græsk yoghurt 10%
  • 15 gram mayonnaise
  • 0,5 tsk tørret dild
  • 0,5 tsk stødt paprika
  • 1 spsk citronsaft
Hvidløgsasparges
  • 2 spsk smør
  • 4 stk hvidløgsfed
  • 1 bundt asparges

Fremgangsmåde

Andelår
  • Tænd for ovnen på 175°
  • Tør dine andelår af med et stykke køkkenrulle, og prik hul i skindet med en gaffel eller kniv. Læg dem i et ovnfast fad hæld citronsaft over dem, og drys derefter med salt, peber, presset hvidløgsfed og timian. Bag det så i ovnen ved 175° i en time, og sæt det op på 210° i 10 minutter derfra, medmindre skindet allerede er sprødt.
Salat og dressing
  • Bland alle ingredienserne til dressingen i en skål og sæt det på køl.
  • Skyl salat og bær, og læg rucola i et salatfad. Hak agurk rigtig fint og tilsæt. Skær jordbær i skiver og læg det ved. Smag til med salt og peber.
  • Hæld halvdelen af salatdressing i salaten og bland det sammen. . Tilsæt mere ved behov.
  • Tørsteg mandler i 5 minutter, hak dem og drys dem på toppen inden servering.
Hvidløgsasparges
  • Tilsæt her til slut lidt smør på en pande, og pres hvidløgsfed derpå. Skær bunden af dine asparges, og steg dem i hvidløg og smør i 5 minutter, vend dem ofte.
  • Server dine hvidløgsasparges med den lækre jordbær salat, og de sprøde andelår til
VejledningForstår du ikke tallene i opskriften? Læs her