Medlemsmenu

Som medlem af Ketoliv, er det vigtigt at accepterer de grundlæggende betingelser for brug herunder.

Du må kun poste indhold på ketoliv.dk hvis du accepterer sidens og forummets regler.

Det kræver ikke registrering for at kunne kommentere i dette forum, og kræver derfor minimal mængde oplysninger fra dig, hvoraf det meste er valgfrit. De oplysninger du angiver betragtes som offentlig information.

 

Regler for god takt og tone

Dette forum må ikke benyttes til at publicere materiale som er enten vulgært, ærekrænkende, chikanerende, hadefuldt, truende, overdrevent religiøst, seksuelt orienteret eller på nogen måde krænkende på andres privatliv.
Vi lægger meget vægt på at alle skal være her, tal pænt og respektfuldt – det vil helt sikkert blive gengældt.
Hvis du bliver bekendt med emner, meddelelser, signaturer eller bemærkninger som er stødende, så bedes du kontakte administrator via personlig besked eller e-mail.
Indhold som overtræder Dansk lov og ret, er ikke tilladt i dette forum. Ophavsretligt beskyttet materiale, der ikke ejes af dig selv må ikke postes i dette forum, henvisninger i form af URL (hyperlinks) er i stedet meget velkomne.
Emner som er postet med henblik på at tjene penge, eller for at promovere egne internetsider, direkte eller indirekte, accepteres ikke.

Administrator forbeholder sig ret til at slette enhver besked som ikke overholder forummets regelsæt.

Du kan til enhver tid ajourføre dig med forummets regelsæt for kommunikation på denne adresse

Cookies og privatlivspolitik

Jf. Cookie-bekendtgørelsen, er vi forpligtet til at gøre opmærksom på, at forummet benytter cookies for at øge brugeroplevelsen.

Cookies er sporingsmekanismer, der formidler data om din adfærd på en hjemmeside videre til hjemmesiden. Hesteportalen benytter cookies for at forbedre din brugeroplevelse, analysere og måle trafik, og forbedre vores sides tekniske funktionalitet.

Ketoliv benytter kun persondata i yderst begrænset omfang, og i udgangspunktet kun hvis du kontakter os. Ingen oplysninger du giver til os vil blive videregivet til en tredjepart medmindre der foreligger udtrykkeligt samtykke herom.

Hvis du benytter dig af nogle af de eksterne links der findes på ketoliv, vil disse lede til virksomheder, som vi ikke har noget ejerskab over. Vi kan derfor ikke tage ansvar for deres cookie og privatlivs politik.

Du kan slette lagrede cookies fra din harddisk

Ingen af de cookies vi lagrer hos dig er skadelige for din computer. Skulle du af en årsag ønske at slette de cookies vi lagrer fra din harddisk, kan du nemt gøre dette.

Hvis du helt ønsker at undgå at lagre cookies, har du også mulighed for at blokere dem fuldstændigt, eller modtage en advarsel hver gang en hjemmeside anmoder om at gemme en cookie på din harddisk.

Du kan afvise at bruge cookies på din computer ved at vælge de relevante indstillinger i din browser. Vær opmærksom på, at uden cookies kan du måske ikke bruge alle webstedets funktioner. Eftersom en cookie befinder sig hos dig som klient, så er det altid muligt for dig at se, ændre eller slette disse cookies.

Vi håber, at du vil tillade de cookies vi sætter, da de hjælper os med at forbedre websitet. Men ønsker du ikke at modtage cookies fra Ketoliv, kan du i de fleste nyere browsere, vælge avancerede cookieindstillinger under internetindstillinger og tilføje dette domæne til listen over websites, du vil blokere cookies fra.

Herinde kan du også slette individuelle cookies eller alle de cookies, som din browser har gemt.

Hvis du sætter din browser op til at nægte cookies, skal du være opmærksom på, at der kan være funktionalitet på forskellige websites, der ikke virker.

Eksempel på hvordan man sletter cookies fra sin pc
I Internet Explorer sletter du cookies under menuen ”Funktioner” -> ”Internetindstillinger” -> ”Slet cookies”.

Hvem sætter cookies?

Udover vores egne cookies,
sættes der cookies fra:

Google – www.google.com
ActiveCampaign – www.activecampaign.com

Vi bruger desuden Facebook Pixel til annoncering

Opskrifter og copyright

Da ketoliv er bruger-styret, er mange af opskrifterne tilgængeligt tilføjet af brugere. Ketoliv kan derfor ikke tage til ansvar for opskrifter som brugerne af siden har tilføjet, uanset hvor disse har anskaffe opskriften fra. Ketoliv er klar over, at mange opskrifter går igen, og kan være fundet eller opfundet med inspiration fra en bestemt kogebog, som er underlagt ophavsret. Ketoliv gør derfor sit yderste for at undersøge alle opskrifter der tilføjes, og sikrer at disse ikke er en tro kopi fra en kogebog under ophavsret. Dermed sagt, kan vi ikke garantere, at opskriften tilføjet af en bruger ikke ligner andre opskrifter fundet under ophavsret. Vi opfordrer brugere til at tilføje sin bedste opskrift, og hvis denne er fundet med inspiration fra en kogebog af ophavsret, er dette stadig brugerens ret til at lave, bage og bruge opskriften som sin bedste, og har derfor også ret til at dele opskriften som sin yndligsret på ketoliv, uden at angive fundssted. Ketoliv gør som sagt sit yderste for at fjerne opskrifter der er tydeligt under ophavsret, men kan ikke stille til ansvar for opskrifterne tilføjet af ketolivs brugere.

Ydermere GPDR

Ketoliv må kun overføre personoplysninger til tredjelande eller internationale organisationer i det omfang dette fremgår af nærværende aftale.

Overførsel af personoplysninger må i alle tilfælde kun ske i det omfang, det er tilladt ifølge den til enhver tid gældende databeskyttelseslovgivning..

Databehandling udenfor aftalen

Ketoliv kan behandle personoplysninger uden for Aftalen i tilfælde, hvor det kræves af EU-retten eller national ret, som Ketoliv er underlagt.

Ved behandling af personoplysninger uden for Aftalen skal Ketoliv underrette Kunden om årsagen hertil. I så fald skal Ketoliv dog først, i det omfang det er lovligt, underrette Kunden om et sådant pålæg, og i det omfang det er muligt, give Kunden mulighed for at gøre indsigelser herimod.

Databehandleraftalen i dette afsnit ophører automatisk i forbindelse med Aftalens ophør eller udløb eller på Kundens anmodning.

Ketoliv og dennes Underdatabehandlere sletter ved Aftalens ophør alle personoplysninger, som Ketoliv har behandlet under denne Aftale, hvor der ikke i henhold til telelovgivningen er forpligtelser til opbevaring.

På kundens udtrykkelige anmodning før Aftalens ophør eller udløb, skal Ketoliv og dennes Underdatabehandlere dog tilbagelevere alle personoplysninger, som Ketoliv har behandlet under denne Aftale, til Kunden, i det omfang Kunden ikke allerede er i besiddelse af personoplysningerne og hvor der ikke i henhold til telelovgivningen er forpligtelser til opbevaring.

Ketoliv er herefter forpligtet til at slette alle personoplysninger fra Kunden. Kunden kan anmode om fornøden dokumentation for, at dette er sket.

 

Ketoliv sletter al unødvendig og inaktiv data efter 180 dage. Det betyder, at medmindre du har givet samtykke til at modtage mails fra os, en ugentlig madplan, eller lignende, sletter vi al data om dig efter 180 dage

Left Menu Icon