Medlemsmenu

Handelsbetingelser hos Level Up ApS

Generelle oplysninger

Level Up ApS
Samsøvej 31
8382 Hinnerup
CVR nr.: 41179503
Telefon: 41147775
Email: start@ketoliv.dk

Medicinsk information

Indholdet på denne side er ikke ment som medicinsk vejledning, men som informations- og uddannelsesformål. Enhver sundhedsvejledning skal derfor foretages af din læge, og ikke af Ketoliv. Du er velkommen til at kontakte Ketoliv for faglig sparring eller hjælp, men skal altid involvere din læge, og dette er dit ansvar, hvorfor Ketoliv frasiger sig ethvert personligt ansvar for din sundhed.

Priser

Hos Level Up ApS tager vi forbehold for eventuelle fejl i vores angivne priser. Endvidere forbeholder vi os ret til at ændre i priserne uden forudgående samtykke. Der tages forbehold for udsolgte varer, eller ændring af abonnement

Betaling

Level Up ApS modtager betaling med VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard, Itunes apple payment. Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Alle beløb er i DKK. Danske kroner og incl. moms. Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte/udgåede varer.

Abonnementsvilkår

Et abonnement hos Ketoliv er et løbende abonnement, der fortsætter indtil det opsiges. Afhængigt af din oprettelsesmetode, varierer måden at opsige på, men du kan altid opsige abonnementet igennem hjemmesiden.

Der betales forud for den aftalte periode, og ved udløb af perioden opkræves betaling for den kommende periode. Opsigelse af abonnementer kan ske uden varsel.

Du vil altid modtage en bekræftigelse på din indmeldelse, og også din udmeldelse, til den mail, du har oplyst

Madplaner

Ketoliv har mange madplaner, og leverer bl.a. en ugentlig madplan. Den kan tilgås igennem Ketolivs mobilapplikationer til Android og iphone, og du modtager også mails omkring madplanen. Du kan altid afmelde dig mails, hvor madplanerne altid vil være at finde i app og på web. Madplanerne indeholder aftensmad til ugens hverdage

Individuelle madplansforløb

Som en del af abonnementet får du adgang til at lave individuelle Keto madplaner, som har fokus på, at lave en madplan, der passer til din kropsstruktur og dine smagsløg. De er baseret på de mål du fortæller os, os er automatiseret, ud fra de madvarer du fortæller os du kan lide, og ud fra de generelle data du giver os. Vi behandler enhver data kryptisk og i total digital sikkerhed.

Bindingsperiode og opsigelse

Du kan opsige dit abonnement til enhver tid, og du opsiges ved næste forlængelsesdato, og opkræves derfor ingen beløb, efter din opsigelse. På denne måde er der ingen binding, udover det betalte beløb, du allerede har forudbetalt.

Har du tegnet et abonnement igennem vores hjemmeside Ketoliv.dk, kan du hurtigt opsige det, ved at logge ind, og gå til Mit Ketoliv. Herfra vælger du Abonnement, det pågældende abonnement, og klikker på opsig. Se mere for selve tekniske specifikationer og funktioner, under vores hjælpeside: hjaelp.ketoliv.dk, hvor vi har illustreret en opsigelse i billeder og videoer.m

Har du tegnet et abonnement igennem Ketolivs mobilapplikation til iPhone, opsiges det på følgende måde på din telefon:

  1. Gå til Indstillinger > [dit navn] > iTunes & App Store.
  2. Tryk på dit Apple-id øverst på skærmen.
  3. Tryk på Vis Apple-id. Du skal muligvis logge ind eller bruge Touch ID.
  4. Tryk på Abonnementer.
  5. Tryk på det abonnement, du vil administrere.

Har du tegnet et abonnement igennem Ketolivs mobilapplikation til Android, opsiges det igennem www.ketoliv.dk på ovenstående procedure.

Ændring af kortoplysninger, ved tegnelse af abonnement igennem apple applikation: 

  1. Gå til Indstillinger > [dit navn] > iTunes & App Store.
  2. Tryk på dit Apple-id. Du bliver muligvis bedt om at bekræfte dit Apple-id.
  3. Tryk på Betalingsoplysninger.
  4. Indtast dine nye betalingsoplysninger. Hvis du vil fjerne din betalingsmetode, skal du vælge Ingen. Læs mere om, hvad du skal gøre, hvis du hverken får vist muligheden Ingen eller ikke kan vælge den.
  5. Sørg for, at navn og faktureringsadresse svarer til de oplysninger, der er registreret hos dit pengeinstitut. Tryk derefter på OK.

Når du har ændret betalingsmetoden til et kreditkort, foretager iTunes Store en midlertidig reservation på kortet for at kontrollere de opdaterede kontooplysninger.

Levering

Level Up ApS tilstræber at afsende ordre inden den næstfølgende hverdag.
Vi sender til hele Danmark. Fragtpriser varierer.
Varer vil blive leveret på pakkeshoppens leveringsadresse, der angives ved bestillingen.
Vi leverer ikke til udlandet og ikke til Færøerne og Grønland.
Dine varer sendes med Post Nord eller GLS.
OBS: Hvis der ikke er plads på udleveringsstedet bliver pakken flyttet til nærmeste udleveringssted, hvilket du får besked om. Opstår der problemer, kontakt da kundeservice.
Der leveres varer alle ugens hverdage. Din vare vil blive leveret 1-3 hverdage efter bestillingen.
For visse varer gælder særlige leveringsvilkår. Betingelserne vil fremgå specifikt forud for køb af disse varer.

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Du kan få varen repareret, ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet/ydelsen. Du skal reklamere i “rimelig tid” efter du har opdaget manglen/fejlen. Level Up ApS vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.

Ved returnering, reklamationer og benyttelse af fortrydelsesretten sendes til:
Magnus Lærkesen
Att.: Level Up ApS
Skjoldagervej 72 2. mf
2820 Gentofte
Danmark
Der modtages ikke forsendelser pr. efterkrav.

Refusion

Hvis der er tale om refusion, skal du have været i kontakt med Ketoliv inden enhver form for refusion. Så det aftalte beløb kan overføres. Disse oplysninger kan uden risiko oplyses pr. mail eller anden elektronisk form, da det ikke er følsomme oplysninger og kun vil blive anvendt til vores opfyldelse af refusionen.

Fortrydelsesret

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores webshop shop.ketoliv.dk

I følge købeloven er vi desværre ikke forpligtet fortrydelsesret på digitale produkter der tages i brug, men i næsten alle tilfælde, vil en yde en fuld fortrydelsesservice. Så lever produktet ikke op til din forventning, så kontakt os venligst.

Perioden regnes fra den dag;
– Hvor du modtager ordren.
– Får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, bestilt i én ordre, men leveres enkeltvis eller af flere omgange.
– Får det sidste parti, eller sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om aftale af levering af varer der består af flere partier/dele.
– Den første vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode.
Returneringsomkostninger skal du selv afholde.
Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter købet og fra fortrydelsen skal I senest 14 dage efter returnere forsendelsen. Meddelelsen skal gives pr. mail på start@ketoliv.dk. I meddelelsen skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret. Ønsker du at sende varen retur til os, skal du kontakte os angående procedure, hvorefter varen skal sendes til:

Magnus Lærkesen
Att.: Level Up ApS
Skjoldagervej 72 2. mf
2820 Gentofte
Danmark

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give tydelig meddelelse herom.

Varer undtaget fortrydelsesretten

Følgende varetyper indgår ikke i fortrydelsesretten:
– Varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.
– Forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er brudt efter leveringen.
– Varer, der grundet sin art bliver uløseligt blandet sammen med andre ved levering.
– Varer, hvor plomberingen er brudt.
– Udførte ikke-finansielle tjenesteydelser, hvis levering af tjenesteydelsen er påbegyndt med forbrugerens forudgående udtrykkelige samtykke og anderkendelse af, at fortrydelsesretten ophører, når tjenesteydelsen er fuldt udført.
– Levering af digitalt indhold, som ikke leveres på et fysisk medium, hvis udførelsen er påbegyndt med forbrugerens forudgående udtrykkelige samtykke og anerkendelse heraf, at vedkommende dermed mister sin fortrydelsesret.
– Aviser, tidskrifter eller magasiner dog undtaget abonnementsaftaler for sådanne publikationer.
– Aftaler indgået på offentlig auktion.
– Varer, der forringes eller forældes hurtigt.- Digitale produkter der er taget i brug. Med taget i brug menes der, at hvis det digitale produkt er downloadet så er det taget i brug og kan ikke fortrydes.

Returnering

Du skal sende din ordre retur uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har gjort brug af din fortrydelsesret. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med returnering. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket ordentligt ind. Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen.

Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering og til, vi har modtaget den retur.
Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Varens stand ved returnering

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, hvorpå den fungerer. Du kan med andre ord prøve varen, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, det ovenfor beskrevet, betragtes den som brugt. Hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi på modtagelsestidspunktet – af returneringen. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså afprøve varen uden egentlig at tage den i brug.

Tilbagebetaling

Fortryder du dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os retur.
I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købs-beløbet.
Ved anvendelse af fortrydelsesretten, refunderes alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (undtaget ekstra omkostninger som følge af dit valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at gøre brug af fortrydelsesretten. Tilbagebetaling gennemføres med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.
Vi kan tilbageholde beløbsrefunderingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Rettigheder

Alle rettigheder til workshops, kurser, events og digitale produkter tilhører Level Up ApS.
Ved køb opnås licens til at benytte det købte produkt som angivet under det pågældende produkt.
Dit digitale produkt er personligt, og det er ikke tilladt at sælge, videresende, udlåne, give det købte væk eller på anden måde distribuere produktet, hverken privat eller kommercielt. Det gælder både for indholdet af vores online produkter, downloadede produkter, livehold, workshop og kurser.

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os og handle på vores hjemmeside, har vi brug for følgende oplysninger om dig:

Navn
Adresse
I nogle tilfælde, telefonnummer
E-mailadresse
Oplysning om hvad du har købt

Vi behandler dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig, og for at kunne behandle henvendelser vedrørende dit køb. Behandlingen sker efter reglerne i vores persondatapolitik for Level Up ApS. Heri kan du læse mere om, hvordan dine oplysninger behandles, hvornår de slettes, og hvilke rettigheder du har som registreret.

Klagemuligheder – oversigt og links:

Har du en klage over et produkt, købt i vores Webshop, kan der sendes en klage til:
Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
Link: www.forbrug.dk

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.
Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/
Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: start@ketoliv.dk

Cookies og privatlivspolitik

Jf. Cookie-bekendtgørelsen, er vi forpligtet til at gøre opmærksom på, at forummet benytter cookies for at øge brugeroplevelsen.

Cookies er sporingsmekanismer, der formidler data om din adfærd på en hjemmeside videre til hjemmesiden. Hesteportalen benytter cookies for at forbedre din brugeroplevelse, analysere og måle trafik, og forbedre vores sides tekniske funktionalitet.

Ketoliv benytter kun persondata i yderst begrænset omfang, og i udgangspunktet kun hvis du kontakter os. Ingen oplysninger du giver til os vil blive videregivet til en tredjepart medmindre der foreligger udtrykkeligt samtykke herom.

Hvis du benytter dig af nogle af de eksterne links der findes på ketoliv, vil disse lede til virksomheder, som vi ikke har noget ejerskab over. Vi kan derfor ikke tage ansvar for deres cookie og privatlivs politik.

Du kan slette lagrede cookies fra din harddisk

Ingen af de cookies vi lagrer hos dig er skadelige for din computer. Skulle du af en årsag ønske at slette de cookies vi lagrer fra din harddisk, kan du nemt gøre dette.

Hvis du helt ønsker at undgå at lagre cookies, har du også mulighed for at blokere dem fuldstændigt, eller modtage en advarsel hver gang en hjemmeside anmoder om at gemme en cookie på din harddisk.

Du kan afvise at bruge cookies på din computer ved at vælge de relevante indstillinger i din browser. Vær opmærksom på, at uden cookies kan du måske ikke bruge alle webstedets funktioner. Eftersom en cookie befinder sig hos dig som klient, så er det altid muligt for dig at se, ændre eller slette disse cookies.

Vi håber, at du vil tillade de cookies vi sætter, da de hjælper os med at forbedre websitet. Men ønsker du ikke at modtage cookies fra Ketoliv, kan du i de fleste nyere browsere, vælge avancerede cookieindstillinger under internetindstillinger og tilføje dette domæne til listen over websites, du vil blokere cookies fra.

Herinde kan du også slette individuelle cookies eller alle de cookies, som din browser har gemt.

Hvis du sætter din browser op til at nægte cookies, skal du være opmærksom på, at der kan være funktionalitet på forskellige websites, der ikke virker.

Eksempel på hvordan man sletter cookies fra sin pc
I Internet Explorer sletter du cookies under menuen ”Funktioner” -> ”Internetindstillinger” -> ”Slet cookies”.

Hvem sætter cookies?

Udover vores egne cookies,
sættes der cookies fra:

Google – www.google.com
Klaviyo – www.klaviyo.com
Facebook pixel – www.facebook.com

Regler for god takt og tone

Dette forum må ikke benyttes til at publicere materiale som er enten vulgært, ærekrænkende, chikanerende, hadefuldt, truende, overdrevent religiøst, seksuelt orienteret eller på nogen måde krænkende på andres privatliv.
Vi lægger meget vægt på at alle skal være her, tal pænt og respektfuldt – det vil helt sikkert blive gengældt.
Hvis du bliver bekendt med emner, meddelelser, signaturer eller bemærkninger som er stødende, så bedes du kontakte administrator via personlig besked eller e-mail.
Indhold som overtræder Dansk lov og ret, er ikke tilladt i dette forum. Ophavsretligt beskyttet materiale, der ikke ejes af dig selv må ikke postes i dette forum, henvisninger i form af URL (hyperlinks) er i stedet meget velkomne.
Emner som er postet med henblik på at tjene penge, eller for at promovere egne internetsider, direkte eller indirekte, accepteres ikke.

Administrator forbeholder sig ret til at slette enhver besked som ikke overholder forummets regelsæt.

Du kan til enhver tid ajourføre dig med forummets regelsæt for kommunikation på denne adresse

Ydermere GPDR

Ketoliv må kun overføre personoplysninger til tredjelande eller internationale organisationer i det omfang dette fremgår af nærværende aftale.

Overførsel af personoplysninger må i alle tilfælde kun ske i det omfang, det er tilladt ifølge den til enhver tid gældende databeskyttelseslovgivning..

Databehandling udenfor aftalen

Ketoliv kan behandle personoplysninger uden for Aftalen i tilfælde, hvor det kræves af EU-retten eller national ret, som Ketoliv er underlagt.

Ved behandling af personoplysninger uden for Aftalen skal Ketoliv underrette Kunden om årsagen hertil. I så fald skal Ketoliv dog først, i det omfang det er lovligt, underrette Kunden om et sådant pålæg, og i det omfang det er muligt, give Kunden mulighed for at gøre indsigelser herimod.

Databehandleraftalen i dette afsnit ophører automatisk i forbindelse med Aftalens ophør eller udløb eller på Kundens anmodning.

Ketoliv og dennes Underdatabehandlere sletter ved Aftalens ophør alle personoplysninger, som Ketoliv har behandlet under denne Aftale, hvor der ikke i henhold til telelovgivningen er forpligtelser til opbevaring.

På kundens udtrykkelige anmodning før Aftalens ophør eller udløb, skal Ketoliv og dennes Underdatabehandlere dog tilbagelevere alle personoplysninger, som Ketoliv har behandlet under denne Aftale, til Kunden, i det omfang Kunden ikke allerede er i besiddelse af personoplysningerne og hvor der ikke i henhold til telelovgivningen er forpligtelser til opbevaring.

Ketoliv er herefter forpligtet til at slette alle personoplysninger fra Kunden. Kunden kan anmode om fornøden dokumentation for, at dette er sket.

 

Ketoliv sletter al unødvendig og inaktiv data efter 180 dage. Det betyder, at medmindre du har givet samtykke til at modtage mails fra os, en ugentlig madplan, eller lignende, sletter vi al data om dig efter 180 dage

Left Menu Icon