Vind gavekort på 450,- kr

Vind et gavekort på 450,- kroner til functionalfoods.dk

Vi udtrækker en vinder den 10. hver anden måned, og vinderen får direkte besked. I mellemtiden sender vi dig guldkorn om Keto, vægttab og sundhed.

Functionalfoods er vores søsterselskab, og vores høje standarder er lagt i de fysiske sundhedsprodukter – Prøv vores Fitbar, Bone broth eller andre gode sager.

OBS: Vi får lige nu massive henvendelser da vi forveksles med en amerikansk keto side. Står der keto963 eller alt andet end Ketoliv på din trækning, er det IKKE Ketoliv du er medlem af. 

Dit ultimative madplans
værktøj

Måltidsplanlæggeren er hvor magien sker
En hurtig introduktion af din måltidsplanlægger

⭐️ Du kan se alle madplaner som de er, men hvis du vil ændre i den, skal du tilføje dem til din måltidsplanlægger.

Det kan du hurtigt gøre ved at klikke på det lille “m” i højre hjørne af en madplan.

🗂 I din måltidsplanlægger

Inde i din måltidsplanlægger kan du se alle dine madplaner, ændre dem, flytte dem eller slette dem, og du kan også vælge at tilføje en helt ny madplan fra bunden.

📋 Inde i en madplan

Inde i en madplan har du alle ugens dage, og kan tilføje opskrifter både til morgenmad, frokost og aftensmad. Ernæringsindholdet ændrer sig automatisk, og det samme gør indkøbslisten, når du er klar til at købe ind. Du kan fjerne retter og skifte dem ud med en anden, der passer bedre på dine behov.

Har du brug for hjælp til at udføre præcise funktioner, kan du finde dem herunder.

Når vi laver en opskrift, gælder ingredienserne for et bestemt antal personer. Fx. 2.

Når vi udregner et ernæringsindhold, udregner vi for hele retten, der egner sig til 2 personer. Derefter dividerer vi det med 2.
Så ved vi, hvor meget 1 person får af indhold, ved at spise halvdelen af retten.

Når du tilføjer 3 retter til en dag, plusser vi alt ernæringsindhold sammen for de enkelte opskrifter, og viser dem altid for dig. Så skal du kun tænke på at lave maden, og spise en normal mængde, og så ved du hvad du får af indhold.

(Vi ved godt, at nogle spiser mere end andre, og at det giver en mindre usikkerhed. Vi har dog erfaret, at det på den lange bange er en ubetydelig detalje. Vores gæster opnår det de søger, ved at bruge funktionerne, og slipper for at det hele behøver være så stangent og svært)

Den 4 ugers madplan er udviklet i et seperat system. I appen skal du derfor klikke på 4 ugers madplan, hvorefter du kan klikke på blyanten i højre hjørne.

Her kommer du til en side, hvor du nu kan ændre i din 4 ugers madplan. Det gør du ved at klikke på det lille gule “swap” ikon på alle opskrifterne.

Funktionerne er det samme, men vi holder dem adskilt, for at undgå, at man skal lede efter den rigtige plan. På denne måde, er de altid det samme sted.

Vi arbejder på at integrere systemet med Rema, men da det er vigtigt for os, at det er dynamisk tager det tid. Det er vigtigt for os, at man altid kan købe ind med Rema, uanset hvilken ret man har tilføjet, eller hvilke rettelser man har lavet. Derfor tager det tid.

I vores ugentlig madplan, laver vi en statisk tilføjelse af maden til en indkøbsliste, på Rema1000’s side. Den kan du bruge, men hvis du ændrer i den, skifter den ikke automatisk med, da den ikke er dynamisk. Det er det vi arbejder på.

Video: Vejledning til Ketolivs måltidsplanlægger og Keto madplaner

Left Menu Icon