Vind gavekort på 450,- kr

Vind et gavekort på 450,- kroner til functionalfoods.dk

Vi udtrækker en vinder den 10. hver anden måned, og vinderen får direkte besked. I mellemtiden sender vi dig guldkorn om Keto, vægttab og sundhed.

Functionalfoods er vores søsterselskab, og vores høje standarder er lagt i de fysiske sundhedsprodukter – Prøv vores Fitbar, Bone broth eller andre gode sager.

Opstartsspørgsmål

🍿 Må jeg snacke udover madplanen?

Som udgangspunkt nej, så hold dig til planen.

Det eneste tidspunkt vi reelt set synes, at du godt må snacke lidt, er hvis du om aftenen ikke kan sove pga. sult, så tag en lille bid ketoegnet mad, og sov sødt.

Hvis du snacker om aftenen eller imellem måltiderne, så modarbejder du dig selv, og det du har gang i. Det er vigtigt at huske på, at hvis du er i gang med at tabe dig, vil flere unødvendige kalorier, kun gøre tingene sværere for dig selv.

Sukkerholdige drikkevarer, usunde snacks der spises uden egentligt at smage eller nyde dem, og konstante mellemmåltider, er komplet unødvendige for at holde dig glad og sund, og du bør som udgangspunkt ikke snacke under dit Kickstart.

🥤 Må jeg drikke Pepsi Max?

Vores holdning til sukkerfri sodavand er, at det ikke bidrager til noget for din sundhed. Det er uden sukker, hvilket er godt, men det er på bekostning af andre sødestoffer som aspartam. Sagen er derfor den, at det sagtens kan indgå, hvis det tilfredsstiller dig (måske i stedet for at spise søde sager?), og det dermed hjælper dig på anden vis, udover din sundhed.

Kan du ikke undvære din Pepsi Max, og gør det måske, at du kun drikker sukkerfri sodavand, i stedet for at snacke alt muligt andet, så kan det godt give mening.

Det påvirker ikke dit insulin niveau og dit blodsukker, og det kan ud fra dette perspektiv godt indgå på Keto.

🏃‍♀️ Skal jeg dyrke motion?

Vægttab er et resultat af, at du forbrænder flere kalorier end du spiser, hvor Keto hjælper dig med, at holde et kalorieunderskud, uden at du føler dig træt og sulten hele tiden.

Motion, som forbrænder kalorier, hjælper dig dermed også til at tabe dig mere.

Det er derfor en god idé at motionere, men husk op, at motion er mange ting. At leve med dine børn kan være motion, og at gå tur med hundene, kan også være motion.

Vi anbefaler, at du forsøger at bevæge dig så meget som du kan, og hvis du er klar på at løbe eller cykle en tur her og der, så gør det! Men hvis du er mere til gåture eller let motion, så vælg den løsning.

Motion handler mest om, at vælge den motionstype, der gør, at du kan gøre det kontinuerligt, og det samme siger evidensen. Hvis du knokler for meget til den, kan du hurtigt blive demotiveret og tabe gejsten. Så er det til enhver tid bedre, at vælge en lavere intensitet, og så holde fast i dine gode vaner.

Motioner, derfor, fordi du synes det er sjovt, hyggeligt eller rart, og ikke fordi du skal presse dig selv udover kanten. Det skal være sjovt, for at det er holdbart.

Left Menu Icon