5.0
Kulhydrater / pers.

Fordele

  • Kun ca. 10 minutters arbejdstid
  • Smager fantastisk

Ulemper

  • 2 timers simretid
Tid
7
Smag
9
Holdbarhed
9
Ingredienser
8

Endelig vurdering af retten

Gullash er en sindssyg lækker Keto ret, der næsten ikke kan laves forkert. Den småkoger i 2 timer, og kødet bliver derfor utrolig mørt og lækkert. Den kan spises i flere dage, og desuden af alle, Keto eller ej.

Autentisk ungarsk gullash med broccoliris

Bedøm denne ret

0 fra 0 stemmer
Køkkentid10 min
Ventetid2 t 5 min
Samlet tid2 t 15 min
Opskrift til: 4 personer
Type: [Keto]
Kalorier: 729kcal
Kulhydrater: 5g
Protein: 47g
Fedt: 55g
Fiber: 1g

Næringsindholdet er per person/stk

Pin Print opskriften

Ingredienser

  • 1 stk rødløg
  • 1 stk peberfrugter
  • 5 stk hvidløgsfed
  • 2 spsk olivenolie
  • 1000 kg oksebov, klump eller lignende
  • 3 tsk stødt paprika
  • 3 stk laurbærblade
  • 250 ml ketoliv bone broth, kan undlades
  • 150 gram tomatpure
Broccoliris
  • 1 stk broccoli
Tilbehør
  • 100 gram græsk yoghurt 10%

Fremgangsmåde

Gullash
  • Hak løg og peberfrugt, og pres hvidløgsfeddene. Varm olivenolie i en gryde, og steg det. Skær dit oksekød ud i spisestørrelser imens.
  • Tilsæt oksekød til gryden sammen med paprika, og steg det i ca. 5 minutter, til det er nogenlunde gennemstegt.
  • Tilsæt salt og peber, oksebouillon, tomatpuré og laurbærblade, og kog det op. Skru varmen ned på middel varme, og læg låg på. Lad det simre i omkring 2 timer.
  • Fjern laurbærbladene før servering.
Broccoliris og servering
  • Skær broccoli i mindre buketter, og blend dem i en foodprocessor.
  • Servér gullaschen sammen med broccoliris og en klat græsk yoghurt.
VejledningForstår du ikke tallene i opskriften? Læs her