8.0
Kulhydrater / pers.

Fordele

  • Hurtig og simpel
  • Velsmagende
  • God og egnet frokost til Keto og LCHF

Ulemper

Tid
8
Smag
8
Holdbarhed
7
Ingredienser
8

Endelig vurdering af retten

En simpel, hurtig og smagfuld salat, der blander valnødder på en grøn bund, og kombinerer det med en avocadobåd, der toppes med feta. Den er velsmagende og lækker, og er lavet på i et snuptag.

Avocadobåd med feta på bund af salat tilsat valnødder

Bedøm denne ret

0 fra 0 stemmer
Køkkentid10 min
Ventetid0 min
Samlet tid10 min
Opskrift til: 1 person
Type: [Keto]
Kalorier: 515kcal
Kulhydrater: 8g
Protein: 14g
Fedt: 47g
Fiber: 4g

Næringsindholdet er per person/stk

Pin Print opskriften

Ingredienser

Salat med avocadobåd
  • 0,5 stk avocado
  • 75 gram rucola
  • 40 gram cherrytomater
  • 50 gram feta
  • 25 gram valnødder
Dressing
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 tsk balsamico eddike
  • 1 spsk citronsaft

Fremgangsmåde

  • Halver din avocado, og læg gem den ene i en lufttæt pose i køleskabet (hvis du laver det til 1 person). Skyl rucola og tomater, halver tomater og bland det i en skål.
  • Lav en dressing af olivenolie, balsamico eddike og citronsaft, samt salt og peber, og hæld over salaten nu. Bland det godt, og læg salaten på en tallerken.
  • Læg nu en avocado på toppen af sin salat, og læg feta i, stryg med lidt citronsaft, og krydder med masser af peber på avocadoen.
  • Tag en pande og tørsteg valnødder på i et par minutter. De må godt blive lidt småbrændt. Drys dem på salaten inden servering.
VejledningForstår du ikke tallene i opskriften? Læs her