1.0
Kulhydrater / pers.

Fordele

  • Low carb og Keto
  • Super lækker ret
  • Smagfuld og passer godt sammen

Ulemper

  • Foodprocessor og blomkål sviner lidt
Tid
8
Smag
10
Holdbarhed
8
Ingredienser
8

Endelig vurdering af retten

Kyllingbryst, bacon og flødeost - en perfekt ret på Keto. Bacon og flødeost gør op for det manglende fedt i kyllingbrystet, og giver retten en super god helhed. Blomkålsrösti kræver gang i foodprocessoren, men retten er det hele værd.

Baconindpakket kyllingbryst med flødeost og blomkålsrösti

Bedøm denne ret

4.5 fra 2 stemmer
Køkkentid20 min
Ventetid20 min
Samlet tid40 min
Opskrift til: 2 personer
Type: [Keto]
Kalorier: 633kcal
Kulhydrater: 1g
Protein: 57g
Fedt: 42g
Fiber: 3g

Næringsindholdet er per person/stk

Pin Print opskriften

Ingredienser

Blomkålsrösti
  • 0,5 stk blomkål ca. 200 gram
  • 90 gram cheddar
  • 1 stk æg
  • 0,5 tsk tørret oregano
Kyllingebryst
  • 300 gram kyllingebryst
  • 60 gram bacon
  • 60 gram flødeost

Fremgangsmåde

Blomkålsrösti
  • Tænd ovnen på 200 grade°. Skær blomkålen i mindre stykker, og kom det i en foodprocessor
  • Til blomkålen tilsættes de resterende ingredienser, og det hele blendes til en samlet mos.
    Mosen fordeles på en bradepande med bagepapir, i de ønskede størrelser til röstierne, og bages herefter i ovnen i ca. 20-30 min.
Kylling
  • Skær et snit på langs af kyllingebrysterne, uden at skære det helt igennem. Smør kyllingen indvendigt med flødeost, luk det sammen og vinkl bacon rundt om brystet
  • Steg kyllingebrysterne på panden i smør, eller i ovnen ved 200 grader, indtil baconet er velstegt og gyldent
VejledningForstår du ikke tallene i opskriften? Læs her