Medlemsmenu

Hvad og hvem er Ketoliv?

Ketoliv er kommet for at blive.

Fællesskabet er et opgør med den moderne afhængighed af sukker, overspisning og en form for ubevidst uvidenhed.

Det er ikke fordi vi alle er dumme, men vi bliver ført bag lyset. Helt fra barn lærer vi, at sukker er en del af det daglige madindtag, og faktisk skal fylde halvdelen af vores tallerken (kulhydrater). Vi opfostres med en sukkerfyldt start på dagen med kellogs, boller, kage, snacks og slik, som for mange er gået fra at være et sjældent nydelsepunkt, til at være hverdagskost.

Man undrer sig over, at flere og flere er overvægtige, og bliver syge med bl.a. diabetes og blodpropper, og al- ligevel anbefaler sundhedsstyrelsen og samfundet, at fortsætte rovdriften på sukker. Årsagen til symptomer går ubehandlet, og i stedet udskrives der flere og flere piller.

Vi kan ikke se skoven for bare træer, så at sige.
Heldigvis begynder flere og flere at tage skeen fra samfundet og tilbage i sin egen hånd. Vi begynder at se mange fællesskaber online og offline, der hjælper hinanden med en bedre livsstil på bl.a. LCHF og Keto, og af disse fællesskaber, er Ketoliv udsprunget.

Vi ønsker at hjælpe dig i din livsstilændring, hvad end det er permanent eller midlertidigt, og arbejder hårdt på, at gøre denne ændring så nem og overskuelig for dig som overhovedet muligt.

En livsstilsændring sker ét måltid af gangen, og med støtte og opbakning fra dem du kender og elsker, og med et fællesskab i ryggen, du trygt kan stole på, når lokummet brænder på.

Hovedingrediensen i Ketoliv

Ketoliv er stiftet og drevet af jeg selv, Nicolai.

Jeg fandt min interesse for keto igennem mit arbejde som ambulancebehandler.

Igen og igen kørte jeg på ambulancetur til en lille pige med epilepsi, som der havde meget svært ved at blive behandlet medicinsk imod sin epilepsi.

Hun fik jævnligt krampeanfald, og lægerne kunne ikke forhindre dem. Efter rigtig mange ambulanceture og indlæggelser på sygehuset, fik jeg en ambulancetur til pigen for sidste gang. Familien havde sat pigen på en streng ketodiæt, og dette havde mindsket hendes kramper fra 100 til 1%. Og det var det sidste jeg hørte fra familien.

Dette vækkede en interesse for mig, som aldrig stoppede. Jeg undersøgte mere og mere om keto, og jo mere jeg læste, jo mere imponeret blev jeg. Men lige så kritisk og mistroisk blev jeg – Hvorfor jeg har først hørt om dette nu?

Keto er den mest effektive måde at tabe sig på, giver stabilt blodsukker, mindsker træthed, øger fokus, beskytter imod flere neurologiske sygdomme og praktisk talt helbreder diabetes – Men hvorfor er der ikke flere der snakker om det?

Jeg måtte gøre en forskel for at udbrede keto. Så mange fordele, må ikke gå uset hen. Og dette blev til Ketoliv.

Jeg lever selv på ketodiæt, bor i Århus, arbejder som ambulancebehandler og driver Ketoliv (m.fl.). Jeg har en kone og en datter født i juli 2018. Jeg træner meget, selv på keto.

Jeg lever ikke på keto for at tabe mig, men udelukkende for de kognitive effekter som keto har på min hjerne og mit fokus.

Jeg er fagligt orienteret, og opdaterer konstant siden med vidensbaseret artikler, der er skrevet om til et sprog som alle kan forstå. Jeg læser alt nyt om keto.

Har du brug for at snakke, så skriv til mig:

Kontakt mig på facebook igennem ketolivdk eller skriv en mail til start@ketoliv.dk

WordPress Theme built by Shufflehound.
Vores mål er at gøre livet nemmere for dig på keto. Det gør vi igennem madplaner, automatisk indkøbsliste og kalorieudregninger, og igennem et smukt fællesskab
KETOLIV