16.0
Kulhydrater / pers.

Fordele

  • Simpel og nem
  • Lækker og sommerlig

Ulemper

  • 16 kulhydrater, primært fra de grønne bønner
Tid
10
Smag
8
Holdbarhed
8
Ingredienser
8

Endelig vurdering af retten

Her får du en utrolig simpel Keto ret, der består af fisk, grøntsager og en lækker og hurtig dild dressing. Retten er lækker og kan spises af alle, Keto eller ej.

 

Bagt laks med asparges, bønner og dild dressing

Bedøm denne ret

0 fra 0 stemmer
Køkkentid15 min
Ventetid13 min
Samlet tid28 min
Opskrift til: 2 personer
Type: [Keto], [Liberal LCHF]
Kalorier: 710kcal
Kulhydrater: 16g
Protein: 31g
Fedt: 59.5g
Fiber: 3g

Næringsindholdet er per person/stk

Pin Print opskriften

Ingredienser

  • 2 spsk smør
  • 300 gram laksefilet
  • 1 bundt asparges
  • 150 gram grønne bønner
  • 50 gram cherrytomater
Dild dressing
  • 250 gram creme fraiche 38%
  • 1 bundt frisk dild
  • 3 spsk citronsaft
  • 2 tsk sennep

Fremgangsmåde

Laks og grøntsager
  • Her får du en ekstremt simpel ret, som tager ingen tid at lave. Start med at stege asparges og bønner på panden, og derefter laks, imens du laver din dild dressing.
  • Tilsæt halvdelen af smøren på en pande. Skær bunden af asparges og skyl dem sammen med bønner, uanset om de er fra frost eller ej. Steg dem i smørret i 5-10 minutter, til du finder dem passende for den konsistens du kan lide. Sæt dem til side, og tilsæt resten af smøren til panden. Drys laksen med salt og peber, og steg den på toppen først, i ca. 2 minutter. Vend laksen, og steg derefter i 6-7 minutter på siden med skind. Skindet må godt blive brændt lidt, da det ikke spises alligevel.
Dilddressing
  • Hak dild fint, og tilsæt det i en skål sammen med citronsaft, sennep og creme fraiche. Tilsæt 1-2 spsk vand for at aftynde den fede creme fraiche lidt, hvis du finder det nødvendigt. Smag til med salt, peber og mere citron, og server dilddressingen med din fisk og grøntsager.
Noter:
Ernæringsudregning er lavet ud fra, at der spises 2/3 dele af dild dressingen, som vi estimerer, passer til 2 personer. 
VejledningForstår du ikke tallene i opskriften? Læs her