11.0
Kulhydrater / pers.

Fordele

  • Relativt simpel men lækker ret
  • Godt med fiber og næringsstoffer fra grønt
  • Fisk

Ulemper

    Tid
    8
    Smag
    9
    Holdbarhed
    7
    Ingredienser
    7

    Endelig vurdering af retten

    Det er ikke altid nemt at lave en velstegt fiskeret, men denne middelhavs fiskeret kan ikke gå galt. Den er super nem, og sprudler med en god og saltet smag af feta, oliven, knasende rødpeber og bagt torsk. Vi kombinerer den med en grøn persillesalat til.

    Bagt torsk med feta, oliven og peberfrugter med grøn persillesalat

    Bedøm denne ret

    0 fra 0 stemmer
    Køkkentid25 min
    Ventetid30 min
    Samlet tid55 min
    Opskrift til: 2 personer
    Type: [Keto]
    Kalorier: 711kcal
    Kulhydrater: 11g
    Protein: 49g
    Fedt: 48g
    Fiber: 6g

    Næringsindholdet er per person/stk

    Pin Print opskriften

    Ingredienser

    • 1 spsk olivenolie
    • 1 stk rødløg
    • 2 stk hvidløgsfed
    • 2 stk peberfrugter
    • 400 gram hakkede tomater
    • 60 gram tomatpure
    • 3 spsk citronsaft
    • 50 gram cherrytomater
    • 300 gram torsk
    • 0,5 bundt frisk persille
    • 30 gram oliven
    • 40 gram feta
    Grøn persille salat
    • 125 gram feldsalat
    • 60 gram rucola
    • 3 stilke forårsløg
    • 0,5 bundt frisk persille
    • 3 spsk olivenolie
    • 1 tsk balsamico eddike
    • 1 stk hvidløgsfed
    • 60 gram parmesan

    Fremgangsmåde

    Torskeret
    • Start med at tænde for ovnen på 200°. Hak løg og hvidløg fint, skær siderne af én af dine peberfrugter og hak den til små stykker. Skær toppen af den anden peberfrugt og skær den i så tynde ringe du kan.
    • Tilsæt olivenolie i en pande og tilsæt løg, hvidløg og din hakkede peberfrugt. Steg i 2 minutter. Tilsæt hakket tomater, tomatpure og citronsaft. Tilsæt dine cherrytomater sammen med dine ringe af peberfrugt, og steg det hele i nogle minutter. Smag til med salt og peber, og hak halvdelen af dit persille, og tilføj det i retten.
    • Tilsæt alt fra panden til et ovnfast fad og gør plads til dine torskefiletter. Drys oliven på toppen og bag det i ovnen i 20 minutter. Tag den ud, drys med feta og giv den et par minutter mere, så fetaen ikke er kold, og heller ikke helt smeltet. Lav din persillesalat.
    Grøn persillesalat
    • Vask din feldsalat og rucola og læg det i en skål. Hak forårsløg og tilføj dem. Hak nu persille find og læg det i en skål. Tilsæt olivenolie, balsamicoeddike og presset hvidløgsfed. Riv parmesan i skålen og bland det godt rundt. Server den grønne persillesalat med den lækre torskeret.
    VejledningForstår du ikke tallene i opskriften? Læs her