7.0
Kulhydrater / pers.

Fordele

  • Hverdagsagtig
  • Hurtig ret uden de store finter
  • Smager godt og er kalorielet

Ulemper

    Tid
    9
    Smag
    8
    Holdbarhed
    8
    Ingredienser
    9

    Endelig vurdering af retten

    En utrolig hverdagsagtig og kalorielet ret, der mætter fint. Den består af hjemmelavede og hurtige blomkålsrösti der bages, og suppleres med en tomatsalat og bagt laks. Den får et fint tvist af forskellige smage, og er generelt en lækker og hurtig Keto ret uden de store finter.

    Bagt torsk med tomater og blomkålsrösti

    Bedøm denne ret

    4.5 fra 2 stemmer
    Køkkentid20 min
    Ventetid20 min
    Samlet tid40 min
    Opskrift til: 2 personer
    Type: [Keto]
    Kalorier: 554kcal
    Kulhydrater: 7g
    Protein: 49g
    Fedt: 34g
    Fiber: 3g

    Næringsindholdet er per person/stk

    Pin Print opskriften

    Ingredienser

    Blomkålsrösti
    • 0,5 stk blomkål stort
    • 100 gram cheddar
    • 1 stk æg
    • 0,5 tsk tørret oregano
    • 0,5 stk rødløg
    Fisk
    • 300 gram torsk
    Tomatsalat
    • 150 gram cherrytomater
    • 1 spsk olivenolie
    • 0,5 tsk balsamico eddike

    Fremgangsmåde

    Blomkålsrösti
    • Tænd ovnen på 200 grade°. Skær blomkålen i mindre stykker, og kom det i en foodprocessor
    • Til blomkålen tilsættes de resterende ingredienser, og det hele blendes til en samlet mos. Løget skærer du i strimler eller hakker fint, og tilsæt det så i blomkålsmassen uden at blende, men ved at røre det ind i massen med en ske.
    • Mosen fordeles på en bradepande med bagepapir, i de ønskede størrelser til röstierne, og bages herefter i ovnen i ca. 20-30 min ved 200°.
    Fisk
    • Tilsæt torsk i et ovnfast fad, og drys med salt og peber. Krydder eventuelt med dild eller andre krydderier, du finder passende. Bag i ovnen i 15 minutter ved 200°
    Tomatsalat
    • Skær cherrytomater i halve eller kvarte. Hak løg fint og bland det med dine tomater. Tilsæt olivenolie, balsamicoeddike og salt og peber.
    VejledningForstår du ikke tallene i opskriften? Læs her