7.0
Kulhydrater / pers.

Fordele

  • En alternativ måde at få en god bøf på
  • Super krydret og god med stegte grøntsager
  • Lækker sauce

Ulemper

  • 60-90 minutter i ovnen
Tid
7
Smag
10
Holdbarhed
9
Ingredienser
8

Endelig vurdering af retten

Her får vi en krydret tomatsauce, hvor bøfferne er bagt i saucen i ca en times tid i ovnen. Både sovsen og bøfferne bliver krydret og lækker, og bøfferne bliver ganske møre. Vi bruger smørret fra bøfstegningen til vores grøntsager, som steges møre i paprika. En rigtig sund og lækker ret, der kan spises af alle.

 

Bøf i krydret tomatsauce med stegte grøntsager i smørsovs

Bedøm denne ret

0 fra 0 stemmer
Køkkentid15 min
Ventetid1 t 30 min
Samlet tid1 t 45 min
Opskrift til: 2 personer
Type: [Keto]
Kalorier: 820kcal
Kulhydrater: 7g
Protein: 42g
Fedt: 67g
Fiber: 2g

Næringsindholdet er per person/stk

Pin Print opskriften

Ingredienser

Bøf i krydret tomatsauce
Stegte grøntsager
  • 1 spsk smør
  • 1 spsk olivenolie
  • 400 gram blandede grøntsager på frost
  • 1,5 tsk stødt paprika

Fremgangsmåde

Bøf i krydret tomatsauce
  • Tænd for ovnen på 170°
  • Tilsæt smør til en stor pande. Imens det smelter, hakker du et rødløg fint. Tilsæt løgene på panden og steg det lidt. Tilsæt nu dine bøffer og steg dem i ca. 1 minut på hver side. Læg bøfferne over i et ovnfast fad.
  • Tilsæt hakket tomater, bouillon, æblecidereddike, mandelmel, chili og presset hvidløgsfed til panden og steg det i 3-4 minutter. Hæld det hele over i det ovnfaste fad. Giv det 1-1,5 time i ovnen ved 170°. Tjek til det efter 40 minutter eller en time, og se om det mangler væske. Tilsæt 100 ml vand, hvis meget af væsken er fordampet. Lav dine grøntsager inden kødet er færdigt.
Stegte grøntsager
  • Tilsæt smør og olivenolie til en pande og steg dine grønsager til de er gennemstegte. Tilsæt paprika undervejs.
Smørsovs
  • Sæt smørret fra tydligere i mikrobølgeovnen og varm det op, eller varm det i en gryde. Server bøffer i krydret tomatsauce med stegte grøntsager, og hæld smørret over grøntsagerne ved servering.
VejledningForstår du ikke tallene i opskriften? Læs her