4.0
Kulhydrater / pers.

Fordele

  • Lav køkkentid
  • Godt ernæringsindhold
  • Smager lækkert

Ulemper

  • Skal simre i +1 time hvis kødet skal være super mørt
Tid
8
Smag
9
Holdbarhed
9
Ingredienser
8

Endelig vurdering af retten

Bøf stroganof på Keto måden. Retten tyknes med pofiber og laves med fløde, flødeost og oksebouillon. Smagen er god, den er super egnet til KETO og kan spises med forskelligt tilbehør, men bestemt også uden.

Bøf stroganof

Bedøm denne ret

5 fra 1 stemme
Køkkentid15 min
Ventetid30 min
Samlet tid40 min
Opskrift til: 4 personer
Type: [Keto]
Kalorier: 876kcal
Kulhydrater: 4g
Protein: 51g
Fedt: 72g
Fiber: 3g

Næringsindholdet er per person/stk

Pin Print opskriften

Ingredienser

  • 500 gram oksekød i strimler
  • 5 tsk stødt paprika
  • 1 spsk pofiber
  • 200 gram bacon
  • 2 stk rødløg
  • 250 gram champignon
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 spsk smør
  • 75 gram tomatpure
  • 100 ml piskefløde
  • 200 ml ketoliv bone broth, kan undlades
  • 100 gram flødeost
  • 0,5 tsk sennep

Fremgangsmåde

  • Bland paprika, salt, peber og pofiber i en skål.
  • Skær dit oksekød ud i strimler, hvis det ikke er købt i strimler. Vend kødstrimlerne i krydderblandingen.
  • Steg dit bacon i en stor gryde. Tag det af, og læg det på en stor tallerken. Gem bacongryden.
  • Hak løg i tern og champignoner i skiver.
  • Steg løg og champignon i baconfedtet i ca. 5 minutter, og kom det over på bacontallerkenen.
  • Kom smør og olie i gryden, og steg kødet ved middel varme. Pas på med atgive den for meget blus, så du ikke brænder paprikaen på. Steg det i ca. 3-4minutter.
  • Tilsæt alt fra tallerkenen til gryden sammen med tomatpuré, piskefløde, oksebouillon, flødeost og sennep.
  • Lad retten simre under låg i minimum 30 minutter, og gerne så lang tid som muligt. Smag til med salt og peber.
  • Spis retten, som den er, eller servér den med blomkålsmos.
VejledningForstår du ikke tallene i opskriften? Læs her