7.0
Kulhydrater / pers.

Fordele

  • Hurtig at lave
  • Ekstremt lækker, fyldig og anderledes salat
  • Godt med protein og fedt

Ulemper

  • Lav den eventuelt uden salami, hvis 2 x kød er for meget eller dyrt
Tid
10
Smag
8
Holdbarhed
8
Ingredienser
8

Endelig vurdering af retten

Simpelt, hurtigt, og nemt. Denne ret er hurtig, sund og anderledes - og naturligvis velsmagende. Selvom den er simpel, kombinerer den nogle ingredienser, der til sammen, smager utrolig godt.

Broccoli blomkåls salat med skinke, mozzarella og parmesan

Bedøm denne ret

0 fra 0 stemmer
Køkkentid10 min
Ventetid1 min
Samlet tid11 min
Opskrift til: 2 personer
Type: [Keto]
Kalorier: 797kcal
Kulhydrater: 7g
Protein: 56g
Fedt: 59g
Fiber: 2g

Næringsindholdet er per person/stk

Pin Print opskriften

Ingredienser

Salat
  • 1 stk broccoli
  • 0,5 stk blomkål
  • 50 gram salami
  • 100 gram cherrytomater
  • 40 gram oliven
  • 75 gram mozzarella
  • 40 gram parmesan
Salatdressing
  • 1 tsk æblecidereddike
  • 0,5 tsk tørret oregano
  • 0,25 tsk tørret timian
  • 1 stk hvidløgsfed
  • 1 spsk olivenolie
Fisk
  • 1 spsk smør
  • 300 gram laksefilet

Fremgangsmåde

  • Denne salatopskrift er super nem og hurtig. Vi anbefaler at du steger salami i skiver på panden, for at gøre den lidt sprød. Du behøver ingen fedtstof til dette. Salami kan også helt undværes, hvis der er nok kød i retten fra laksen.
  • Du blander dressingen ved at blande alle ingredienserne i en skål, og naturligvis presse hvidløget der. Derefter sætter du smør på panden og steger laksen. Giv den 2-3 minutter først på "ryggen", som er siden uden skind. Og derefter 4-5 minutter (alt efter tykkelse) på siden med skind. Skær salat imens laksen steger
  • Skær broccoli og blomkål i buketter. Cherrytomater i halve eller kvarte, oliven i halve (eller tilsæt dem som de er), og mozzarella i spisestørrelser. Bland det hele i en skål og tilsæt dressingen. Stryg med dressingen og læg laksen ved.
VejledningForstår du ikke tallene i opskriften? Læs her