9.0
Kulhydrater / pers.

Fordele

  • Hurtig at lave
  • Mættende og simpel

Ulemper

  • Vær opmærksom på fedtindholdet
Tid
9
Smag
8
Holdbarhed
7
Ingredienser
8

Endelig vurdering af retten

En buddhabowl er en skål med lækker mad, der kombinerer en masse sunde ingredienser, og som passer godt sammen. Denne skål blander kylling og salat, med lækre soltørrede tomater, pinjekerner, og topper det hele med en såkaldt ranch dressing, der er en yoghurtdressing med flere smagfulde krydderurter

Buddhabowl med kylling og soltørrede tomater

Bedøm denne ret

0 fra 0 stemmer
Køkkentid10 min
Ventetid15 min
Samlet tid25 min
Opskrift til: 2 personer
Type: [Keto]
Kalorier: 590kcal
Kulhydrater: 9g
Protein: 47.5g
Fedt: 39g
Fiber: 4g

Næringsindholdet er per person/stk

Pin Print opskriften

Ingredienser

Kyllingesalaten
  • 400 gram kyllingebryst
  • 1 spsk smør
  • 125 gram blandet salat
  • 30 gram cherrytomater
  • 40 gram soltørrede tomater
  • 1 stk avocado
  • 40 gram pinjekerner
Salat dressing
  • 40 gram græsk yoghurt 10%
  • 20 gram mayonnaise
  • 20 ml mælk eller fløde
  • 1 tsk tørret dild
  • 1 tsk hvidløgspulver, kan undlades
  • 1 bundt frisk purløg
  • 1 spsk citronsaft

Fremgangsmåde

Kyllingesalat
  • Start med at krydre kyllingen med salt og peber, og steg det i lidt smør på en pande. Steg det til det er gennemstegt, og gør resten af salaten klar imens.
  • Tilsæt salat og cherrytomater i et dørslag og vask det. Skær cherrytomater i halve og hak salat. Anret det i bunden af et fad eller en salatskål.
  • Skyld dine soltørrede tomater godt, hvis de kommer i et glas med solsikkeolie. Halver de soltørrede tomater 2-3 gange og tilsæt dem i salaten. Halver avocado og fjern sten. Skær en i skiver i skallen, og brug en ske til at tage avocadomassen ud. Læg på salaten.
  • Rist pinjekerner på en tør pande indtil de har fået lidt farve. Hæld dem over salaten og lav nu salatdressinge
Salatdressing
  • Tilsæt græsk yoghurt, mayo og mælk i en skål. Tilsæt 1 spsk citronsaft. Tilsæt dild krydderi, hvidløgspulver og 2-3 spsk hakket purløg. Smag til med salt, peber og mere citron. Når dressingen smager godt, hælder du lidt af den udover salaten, og serverer den med lidt hakket purløg på toppen.
VejledningForstår du ikke tallene i opskriften? Læs her