6.0
Kulhydrater / pers.

Fordele

  • Ekstremt tilfredsstillende ret
  • Fed og smagfuld
  • Godt med protein og generelt godt næringsindhold

Ulemper

  • Mange kalorier, da hovedingredienserne er fede mælkeprodukter. Nedjuster flødeost og cheddar, hvis du vil lave den mere let.
Tid
8
Smag
10
Holdbarhed
8
Ingredienser
8

Endelig vurdering af retten

En kyllingeret med cheddar, flødeost og jalapenos, som mest af alt minder om en kæmpe portion chili cheesetops. Den er en mælkefedt bombe, javist - men den kan også have sin plads på Keto. Smagen er god og den suppleres med en frisk kålsalat, så den også får det friske pust.

Chilicheese kylling med sprød og lækker kålsalat

Bedøm denne ret

4 fra 4 stemmer
Køkkentid15 min
Ventetid35 min
Samlet tid50 min
Opskrift til: 2 personer
Type: [Keto]
Kalorier: 778kcal
Kulhydrater: 11g
Protein: 67g
Fedt: 49g
Fiber: 9g

Næringsindholdet er per person/stk

Pin Print opskriften

Ingredienser

Chilicheese kylling
  • 400 gram kyllingebryst
  • 125 gram tomater
  • 75 gram flødeost
  • 80 gram cheddar
  • 40 gram jalapenos
  • 60 gram bacon
Sprød kålsalat
  • 0,5 stk spidskål
  • 200 gram rosenkål
  • 2 stk mandariner
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 tsk æblecidereddike
  • 1 spsk citronsaft
  • 30 gram mandler

Fremgangsmåde

Chilicheese kylling
  • Tænd ovnen på 200°.
  • Skær tomaterne i halve, og læg dem i bunden af et fad.
  • Læg kyllingefileterne i fadet, kom halvdelen af flødeosten på hver kyllingefilet, og drys med cheddar.
  • Spred jalapeños i fadet, og bag det i 25 minutter. Læg så bacon på en bageplade med bagepapir, og bag det med i 10 minutter. Når kyllingeretten har fået 35 minutter i alt, burde den være færdig.
  • Drys bacon over kyllingeretten inden servering.
Sprød kålsalat
  • Kom rosenkål og spidskål i en foodprocessor, og blend det godt.
  • Lav en dressing af saft fra 1 mandarin, olivenolie, æblecidereddike, salt, peber og citronsaft.
  • Læg kålen i et fad, og fordel dressingen over.
  • Hak mandlerne, pil mandarinerne, og skær dem i skiver, og læg det hele på salaten
VejledningForstår du ikke tallene i opskriften? Læs her