11.0
Kulhydrater / pers.

Fordele

  • Anderledes ret
  • Lækker og smagfuld

Ulemper

    Tid
    8
    Smag
    8
    Holdbarhed
    9
    Ingredienser
    8

    Endelig vurdering af retten

    En gazpacho er en herlig og sød sommersuppe, som serveres kold og med forskelligt topping. Her laver vi den i en super Keto version, der er nem, hurtig og dejlig smagfuld

    Cremet Keto gazpacho

    Bedøm denne ret

    0 fra 0 stemmer
    Køkkentid10 min
    Ventetid25 min
    Samlet tid35 min
    Opskrift til: 2 personer
    Type: [Keto]
    Kalorier: 632kcal
    Kulhydrater: 11g
    Protein: 11.5g
    Fedt: 59g
    Fiber: 6g

    Næringsindholdet er per person/stk

    Pin Print opskriften

    Ingredienser

    Gazpacho
    • 1 stk peberfrugter
    • 1 stk rødløg
    • 1 stk avocado
    • 300 gram tomater
    • 2 stk hvidløgsfed
    • 2 spsk citronsaft
    • 3 tsk æblecidereddike
    • 0,5 bundt frisk persille
    • 80 gram olivenolie
    • 0,5 stk agurk
    Topping
    • 2 stilke forårsløg
    • 100 gram feta

    Fremgangsmåde

    • Tænd for ovnen på 200°
    • Skær siderne af peberfrugt og fjern kernerne. Læg dem med ydersiden opad, krydder med lidt salt og bag dem i ovnen i ca. 20 minutter
    • Hak løg fint, og skær tomater i kvarte. Fjern sten og skal fra avocado og læg løg, avocado, og tomater i en blender eller food processor.
    • Når peberfrugterne er færdig, fjernet du skindet og tilsætter dem også i blenderen. Tilsæt hvidløgsfed, æblecidereddike og hakket persille. Blend det hele og tilsæt olivenolie. Smag til med salt og peber.
    Topping og servering
    • Hak agurk og forårsløg helt fint og brug det som topping.
    • Spis enten din gazpacho kold, eller tilsæt den i en gryde og varm den til den bliver lettere lunken.
    • Drys med agurk og forårsløg, og feta på toppen
    VejledningForstår du ikke tallene i opskriften? Læs her