6.0
Kulhydrater / pers.

Fordele

  • Super lækker og smagfuld ret
  • God til Keto, men også andre LCHF kostformer

Ulemper

  • Piskefløden kan erstattes hvis den er for fed for nogen
Tid
9
Smag
9
Holdbarhed
9
Ingredienser
9

Endelig vurdering af retten

I en velsmagende og cremet kyllingeret får du her en omgang spinatkylling. Retten er kogt ind i paprika, bouillon og piskefløde, og serveres med kogt broccoli. Den får en super god og dejlig smag. Retten kan spises af alle, Keto eller ej, og piskefløden kan nemt erstattes af en mindre fed fløde

 

Cremet spinatkylling med paprika og kogt broccoli

Bedøm denne ret

4.5 fra 2 stemmer
Køkkentid20 min
Ventetid20 min
Samlet tid40 min
Opskrift til: 2 personer
Type: [Keto]
Kalorier: 698kcal
Kulhydrater: 6g
Protein: 47g
Fedt: 48g
Fiber: 2g

Næringsindholdet er per person/stk

Pin Print opskriften

Ingredienser

Kyllingebryst
  • 350 gram kyllingebryst
  • 1 tsk stødt paprika
  • 2 spsk smør
Paprikasauce
  • 1 spsk smør
  • 4 stk hvidløgsfed
  • 100 ml hvidvin
  • 150 ml grøntsagsbouillon terning
  • 150 ml piskefløde
  • 1 spsk citronsaft
  • 150 gram frisk spinat
  • 1 tsk stødt paprika
Broccoli
  • 1 stk broccoli

Fremgangsmåde

  • Skær dit/dine kyllingebryst over på siden, så de bliver en anelse tyndere. Krydder så kyllingen med salt, peber og paprika, og smør det godt ind i kødet.
  • Varm en stor (og hvis muligt, dyb) pande og tilsæt smør. Steg kylling i ca. 3 minutter, vend og steg i et par minutter mere, til det er gennemstegt. Tag kyllingen af, og læg på en tallerken
  • Tilsæt mere smør til panden og pres hvidløgsfed på panden. Tilsæt hvidvin og steg i et minuts tid. Tilsæt så bouillon, piskefløde og citronsaft, sammen med salt og paprika. Rør det godt sammen. Lad det koge op og simre i minimum 2 minutter.
  • Sæt vand til at koge imellemtiden, og skær broccoli i buketter. Når vandet koger, tilsætter du salt og broccoli.
  • Tilsæt spinat, bland godt og tilsæt så kyllingestykkerne. Bland hele retten godt sammen, og smag saucen til. Når dine broccoli er færdigkogt er du klar til at spise..
VejledningForstår du ikke tallene i opskriften? Læs her