10.0
Kulhydrater / pers.

Fordele

  • Super lækkert tilbehør, der passer til næsten alt
  • Grønt, protein og fedtholdigt

Ulemper

  • Lidt kulhydrater, men oftest helt fint sammen med et stykke protein.
Tid
9
Smag
10
Holdbarhed
8
Ingredienser
8

Endelig vurdering af retten

En ekstremt lækker omgang tilbehør, der passer til næsten hvad som helst. Det passer fint til Keto, er både sundt, protein og fedtholdigt. Tilbehøret er hurtigt at lave og super velsmagende

En udsøgt bønnesalat med mandler, feta og parmesan

Bedøm denne ret

0 fra 0 stemmer
Køkkentid10 min
Ventetid5 min
Samlet tid15 min
Opskrift til: 2 personer
Type: [Keto]
Kalorier: 316kcal
Kulhydrater: 10g
Protein: 17g
Fedt: 21g
Fiber: 8g

Næringsindholdet er per person/stk

Pin Print opskriften

Ingredienser

  • 300 gram grønne bønner
  • 40 gram feta
  • 0,25 bundt frisk persille
  • 40 gram parmesan
  • 30 gram mandler
  • 0,5 stk avocado

Fremgangsmåde

  • Start med at sætte vand til at koge. Tilsæt godt med salt og kog bønnerne i et par minutter, alt efter, hvor meget knas du ønsker at bønnerne skal have.
  • Hæld vandet fra og tilsæt kold vand. Køl den ned til lunkne. Hæld vandet fra igen, og drys feta over bønnerne. Bland det godt med hænderne. Hak persille og bland i.
  • Anret bønnerne på et fad, skær parmesan i små skiver og drys på toppen. Hak mandler til splinter og drys også på toppen. Skær avocado i skiver og anret på toppen, og så er retten klar!
VejledningForstår du ikke tallene i opskriften? Læs her