Vind gavekort på 450,- kr

Vind et gavekort på 450,- kroner til functionalfoods.dk

Vi udtrækker en vinder den 10. hver anden måned, og vinderen får direkte besked. I mellemtiden sender vi dig guldkorn om Keto, vægttab og sundhed.

Functionalfoods er vores søsterselskab, og vores høje standarder er lagt i de fysiske sundhedsprodukter – Prøv vores Fitbar, Bone broth eller andre gode sager.

OBS: Vi får lige nu massive henvendelser da vi forveksles med en amerikansk keto side. Står der keto963 eller alt andet end Ketoliv på din trækning, er det IKKE Ketoliv du er medlem af. 
Ernæring

Diabetes, Keto og hvorfor Keto kan forbedre din diabetes

Diabetes er en kronisk sygdom. Når først man har fået den, slipper man ikke af med den igen – deraf ordet kronisk. Men er man kronisk syg, hvis man er symptomfri, ikke tager medicin og generelt føler sig rask? Måske. Vi har i hvert fald flere tusinde eksempler på mænd og kvinder, der har brugt keto og LCHF imod diabetes, og nu er blevet både medicinfri og symptomfri. I denne artikel viser vi dig derfor hvordan, og forklarer dig hvorfor, nogle af de ting du anbefalet ikke holder vand.

Ernæring

Gør Keto nemmere med Ketolivs app

Vi ser sådan på Keto, at Keto kan gøres nemt, og det kan gøres ret så besværligt. Det handler meget om, kun at vide præcist det der er værd at vide, for at opnå sine mål – og ikke mere end det. Og derfor er det vigtigt for os, at vi giver dig de 30% du har brug for, og så stiller de resterende 70% til rådighed, til når du enten er klar til det, eller selv opsøger det.

App

Hvad er forskellen på LCHF og Keto?

Keto og LCHF er et ord for to forskellige ting, men som ligger meget tæt på hinanden. På Keto, spiser man mad, som er LCHF. Man kan sagtens i sammen omgang sige, at man spiser LCHF, selvom man spiser Keto, men den anden vej omkring, er ikke helt korrekt. Læs artiklen.

Load more

❤️ Vind gavekort på 450,- kr.

Imellemtiden kan du få chancen for at vinde et gavekort på 450,- kroner!

Vi trækker lod den 10. hver 2. måned, så skriv dig op nu. Vi kontakter dig efter d. 10, hvis du har vundet – Og i mellemtiden modtager du guldkorn fra os.

☀️ Hvem er vi?

☀️ Hvem er vi?

Keto er fantastisk vægttab, men meget, meget mere end det! Det formidler vi!

Mine ekstremt højt standarder, er lagt i alt hvad du finder på Ketoliv - Og du kan altid få fat i mig på en sms, for det synes vi, er den eneste måde at drive en moderne virksomhed på. Læs mere om Ketoliv

Sundhed og vægttab, miljøhensyn og bæredygtighed, er vores nøgleord

Nicolai Varney, CEO Ketoliv

⭐️ Gratis 30 dages Kickstart

facebookinstagrampinterestyoutube

13.0
Trevlet mexikansk kylling på bund af blomkålsris

En super lækker ret, som er krydret mexikansk kylling som er trevlet og på en bund af blomkålsris. Den er utrolig lækker og god, specielt med salsa, creme fraiche og ost ved siden. Pænt ernæringsindhold til Keto

6.0
Grøntsagsfad med pulled pork og mozzarella salat

En lækker omgang svinemørbrad, der steges til en omgang pulled pork, uden en stegetid på 10 timer. Den er kombineret med masser af lækre grønsager og en mozzarella salat til. Et velsmagende måltid der mætter. Der er gulerødder i retten, som skal spises i moderate mængder.

12.0
Kyllingesalat med fersken balsamico dressing

En lækker alternativ salat, der indeholder fersken – Ja. Den smager lækkert af fersken og har masser af gode fedtstoffer, sunde råvarer som mozzarella, avocado, kylling og masser af salat. Den har et pænt næringsindhold, med en anelse høj protein der skal tages højde for.

4.0
Bøf stroganof KETO

Bøf stroganof på Keto måden. Retten tyknes med pofiber og laves med fløde, flødeost og oksebouillon. Smagen er god, den er super egnet til KETO og kan spises med forskelligt tilbehør, men bestemt også uden.

11.0
Tropisk KETO smoothie skål med gurkemeje

En lækker og sommerlig smoothie, der blander ananas med en række Keto ingredienser og superfoods. Den er en et hurtigt og let morgenmadsmåltid, og holder sig stadig i den lave ende af kulhydratindholdet. En hurtig og nem morgenmad på Keto

14.0
Blåbær avocado smoothie bowel

En lækker smoothie bowel, der rykker fedtet i top. Grundopskriften er blåbær, avocado og kokosmælk. Derudover kan du toppe med alt du vil, og gøre den så lækker som du vil have den til at være. Den er KETO og uden tvivl en god start på morgenen.

10.0
Græsk yoghurt 10% med bær, kerner og mørk chokolade

Morgenmad i en skål er for mange det eneste der dur. Derfor kan græsk yoghurt 10% være et must i dit arsenal af morgenmadsopskrifter. Den er keto venlig alt efter dit topping, og mulighederne er uanede. Nogle reagerer uhensigtsmæssigt på mælkeprodukter. Hvis du oplever ubehag eller manglende vægttab, så sorter denne fra.

3.0
Hurtig æggekage med spinat og feta

En hurtig og lækker æggekage, der rammer lidt udover det sædvanlige. Den er god at lave, når du skal servere lidt ekstra. Kan spises af både keto og alle andre. Den er en god blanding af feta, pølse og spinat, med en god bund af æg!

Udtalelser

Ketoliv
5.0
Based on 6 reviews
drevet af Facebook
Sarah Mygind
Sarah Mygind
2021-02-20T21:34:47+0000
De laver de lækreste keto venlige barer jeg har smagt! Og deres bonebroth er også super lækker!
Jane Dahl Jensen
Jane Dahl Jensen
2021-02-20T17:44:11+0000
Ketoliv laver den lækreste bone broth..! 🤩Fitbarerne med chokolade og kokos er jeg også helt pjattet med 😋.
Lone Thomsen
Lone Thomsen
2021-02-04T13:54:40+0000
God service og godt produkt
Helle Furland
Helle Furland
2021-01-10T19:29:07+0000
At der informeres om keto evidensbaseret og keto+ den sunde KETO livsstil- er troværdig livstilsretning. Der er så... meget i de sociale medier, man kan komme i tvivl om rigtigheden aflæs mere
Rose-Maria Helle
Rose-Maria Helle
2020-12-04T13:48:36+0000
Super lækre proteinbarrer. De bedste jeg har smagt
Micheal Nguyen
Micheal Nguyen
2020-09-25T00:11:59+0000
honestly, one thing I'm grateful for everyday is making that decision on march, when a very good friend introduce me to... this trading platform.though at first I didn't understand anything about it but I decided to join with faith. And it's one of best decision I have ever made in my life, forex has been the only thing that kept me and my family to survive till this day. that is why I will forever keep on sharing their good work. I have earned a lot from this trade. I started this trade with $800 the only money that was left since I wasn't having a job... I have made over $15,000 as I keep reinvesting all thanks to judy Geller for being honest and trustworthy.You can also invest now with her Email; judygeller7@gmail.comFacebook; https://m.me/judygeller7fxlæs mere

Keto guides

Er Keto en stor mundfuld? Så start med vores begynderguide, der er helt nede på jorden og praktisk anvendelig. Vi snakker Keto mad, simple principper og hvordan du kommer i gang.
Udregn sine makro-tal [kalorier, fedt, protein, kulhydrater] på 2 minutter, så du ved, hvad du ca. kan spise om dagen, for at tabe dig eller holde din vægt.
Meget af det, som Keto virkelig kan bidrage med, er vægttab, men uden at man skal kæmpe så meget for at tabe kiloerne, som man ser at man skal, med andre kost- og vægttabsmetoder. Læs det hele her.
Vi har lavet en gratis og dansk app til Keto. Brug den til at finde Keto opskrifter, madplaner, eller individuelle Keto vægttabsforløb.

Den danske Keto podcast

Keto / LCHF - Best practise - Vægttab og sundhed

Om Keto

#6: Vaner, rutiner og mål for 2021, samt hvordan du når dem

Hovedemnet i podcasten er vaner og rutiner, og om hvordan, du opbygger gode rutiner, til at skabe et 2021, der lever op til det du ønsker. Vi viser dig hvordan du sætter gode mål, og hvordan du skaber forventninger der er realistiske, og hvordan du sikrer, at du lever op til det, og ikke skuffer dig selv.

Læs mere
Den danske Keto podcast er en dansk talende podcast, der går i dybden med alt Keto, lige fra vægttab, best practices, faste, kost, og motion.

Den dykker ned i faglige emner, og gør dem spiselige for alle, samt interviewer nøglepersoner, der er relevante inden for Keto, kost og sundhed.

Left Menu Icon