6.0
Kulhydrater / pers.

Fordele

  • Smager som flødekartofler
  • Lækkert, fedt og sundt
  • God til flere dage

Ulemper

Tid
9
Smag
10
Holdbarhed
10
Ingredienser
8

Endelig vurdering af retten

Flødekartofler som er laver af blomkål og knoldselleri er en ufattelig lækker omgang keto tilbehør, som kan spises til næsten alt. Den kan desuden spises af alle - keto eller ej. Den er nem, sund og smager godt!

 

Falske flødekartofler

Bedøm denne ret

4.41 fra 5 stemmer
Køkkentid5 min
Ventetid45 min
Samlet tid50 min
Opskrift til: 4 personer
Type: [Keto]
Kalorier: 468kcal
Kulhydrater: 6g
Protein: 15g
Fedt: 41g
Fiber: 3g

Næringsindholdet er per person/stk

Pin Print opskriften

Ingredienser

  • 1 stk knoldselleri
  • 1 stk blomkål
  • 200 ml piskefløde
  • 200 gram flødeost
  • 1 tsk salt
  • 0,5 tsk peber
  • 1 tsk stødt paprika
  • 100 gram revet ost
  • 75 gram cherrytomater

Fremgangsmåde

  • Tænd ovnen på 225°
  • Skær blomkål og knoldselleri i skiver (blomkål så meget som det kan skæres i skiver - det gør ikke noget hvis det smuldrer lidt).
  • Spred blomkål og knoldselleri i et stort fad. Tag en skål og bland piskefløde og flødeost, tilsæt salt, peber og paprika. Hæld det over fadet og bag det i godt 30 minutter. Tilsæt revet ost og læg cherrytomater på toppen. Bag det i 15-20 minutter mere, eller indtil osten er perfekt!
VejledningForstår du ikke tallene i opskriften? Læs her