12.0
Kulhydrater / pers.

Fordele

  • God ret, som du sikkert ikke har prøvet før
  • God helhed i retten, da samme ingredienser bruges flere steder

Ulemper

    Tid
    8
    Smag
    8
    Holdbarhed
    7
    Ingredienser
    7

    Endelig vurdering af retten

    Retten kombinerer en fantastifuld og lækker blomkålssalat, der indeholder mange spændende og krydret ingredienser. Den spises sammen med kødboller, der indeholder samme elementer. Kødboller er vildt gode og smagfulde, og selvom de laves af kylling, får de alligevel et græsk touch om sig.

    Fantasifuld blomkålssalat med krydrede kyllingekødboller

    Bedøm denne ret

    5 fra 1 stemme
    Køkkentid25 min
    Ventetid15 min
    Samlet tid40 min
    Opskrift til: 2 personer
    Type: [Keto]
    Kalorier: 728kcal
    Kulhydrater: 12g
    Protein: 56g
    Fedt: 41g
    Fiber: 3g

    Næringsindholdet er per person/stk

    Pin Print opskriften

    Ingredienser

    Kyllingekødboller
    • 300 gram hakket kyllingekød
    • 40 gram feta
    • 30 gram soltørrede tomater
    • 1 stk æg
    • 1 tsk tørret timian
    • 30 gram mandelmel
    • 15 ml vand* ca. 1 spsk
    • 1 spsk olivenolie
    Fantasifuld blomkålssalat
    • 150 gram blomkål
    • 0,25 stk rødkål
    • 25 gram artiskokhjerter, kan undlades fra konserves
    • 0,5 bundt frisk basilikum
    • 60 gram parmesan
    • 40 gram soltørrede tomater
    • 1 stk hvidløgsfed
    • 1 tsk balsamico eddike
    • 1 spsk olivenolie
    • 30 gram oliven

    Fremgangsmåde

    Kyllingekødboller
    • Hak soltørrede tomater til mindre stykker, og det samme med feta. Tilsæt alle ingredienserne i en skål, undtagen olivenolie, som vi bruger til stegning. Bland det godt rundt, så alle ingredienserne bliver fordelt. Form dem til boller og steg dem på panden til de er gennemstegt.
    Fantasifuld blomkålssalat
    • u kan enten lave blomkål i mindre buketter, eller hakke det til grov blomkålsris - Begge fungerer rigtig godt. Når din blomkål er en passende størrelse, lægger du dem i en skål, tilsætter ca. spsk vand og bager den i mikrobølgeovnen i 5 minutter. Lad den afkøle imens du laver resten af retten
    • Hak rødkål i stimler, artiskokhjerter og soltørrede tomater i mindre stykker og halver dine oliven. Pil bladende af basilikum og hak dem fint. Lav nu dressingen til salaten.
    • Bland olivenolie, balsamicoeddike og presset hvidløgsfed i en skål. Tilsæt også salt og peber og rør det godt.
    • Lav nu hele salaten ved at lægge blomkål i en skål, tillsætte rødkål, artiskokhjerter, oliven og soltørrede tomater, tilsæt nu dressingen og bland det godt. Drys med hakket basilikum og parmesan inden servering.
    VejledningForstår du ikke tallene i opskriften? Læs her