9.0
Kulhydrater / pers.

Fordele

  • Lækkert og simpelt
  • Godt og anderledes supplement til det meste
  • Low carb

Ulemper

  • Mangler fedt, suppler derfor eventuelt med en god salat eller lidt ekstra fedt
Tid
8
Smag
9
Holdbarhed
9
Ingredienser
8

Endelig vurdering af retten

Hurtig og simpelt, og alligevel anderledes! Retten er med stegt kalkun, og er super farverig og lækker. Den er super low carb, og kræver ikke alverdens ingredienser. De store stykker peberfrugt, giver rig for at nyde hver enkelt grøntsags smag.

Farverig low carb kalkun med peberfrugter

Bedøm denne ret

0 fra 0 stemmer
Køkkentid10 min
Ventetid15 min
Samlet tid25 min
Opskrift til: 2 personer
Type: [Keto]
Kalorier: 609kcal
Kulhydrater: 9g
Protein: 45g
Fedt: 41g
Fiber: 4g

Næringsindholdet er per person/stk

Pin Print opskriften

Ingredienser

  • 400 gram kalkun
  • 2 spsk kokosolie
  • 1 stk rødløg
  • 2 stk peberfrugter
  • 1 stk porrer
  • 1 tsk tørret oregano
  • 1 tsk tørret basilikum
  • 0,5 tsk peber
  • 3 tsk rødvinseddike
  • 400 gram hakkede tomater

Fremgangsmåde

  • Skær kalkunen i større stykker af ca. 0,5 cm x 2 cm x 4 cm (tykkelse, bredde, længde)  Steg først halvdelen på en panden med halvdelen af kokosolien, og læg det på en tallerken, hvorefter du steger den anden halvdel (da der er meget kød, og det bedste resultat er stegning ved hård varme). De skal steges i ca 2-3 minutter på hver side, alt efter tykkelse. 
  • Skær peberfrugterne i store spisestørrelser, skær rødløg i store stykker og porre i stykker af 0,5 cm tykkelse. Steg peberfrugt på panden ved hård varme. Sæt varmen ned på middel og sæt låg på hvis muligt. Steg det i 4-5 minutter og vend et par gange, indtil de er lidt bløde og har fået lidt stegemærkninger. Tilsæt derefter porre og rødløg og steg det med i nogle minutter.
  • Drys basilikum og oregano over retten og giv den fuld varme. Tilsæt rødvinseddike og steg det indtil det er fordampet. Smid lidt salt og peber i retten også, og derefter hakket tomater. Kog det op så det simrer
  • Tilsæt kalkunstykkerne og bland det godt og grundigt.
VejledningForstår du ikke tallene i opskriften? Læs her