5.0
Kulhydrater / pers.

Fordele

  • Hurtig og lækkert
  • Nemt at variere og smager herligt

Ulemper

Tid
9
Smag
9
Holdbarhed
6
Ingredienser
8

Endelig vurdering af retten

Når det skal være hurtig og nemt, så er kød og salat altid en god løsning. Her steger vi en simpel flankesteak, og kombinerer den med hvidløg og soja, på en bund af god salat, der bl.a. indeholder bladselleri, tomater og squash.

Flankesteak på bund af saltet squashsalat

Bedøm denne ret

No ratings yet
Køkkentid5 min
Ventetid10 min
Samlet tid15 min
Opskrift til: 2 personer
Type: [Keto]
Kalorier: 678kcal
Kulhydrater: 5g
Protein: 26g
Fedt: 61g
Fiber: 1g

Næringsindholdet er per person/stk

Pin Print opskriften

Ingredienser

Flankesteak og salat
  • 2 spsk smør
  • 1 stk hvidløgsfed
  • 300 gram flankesteak
  • 0,5 stk rødløg
  • 1 stk squash
  • 2 stilke bladselleri
  • 1 stk hvidløgsfed
  • 60 gram cherrytomater
  • 50 gram blandet salat
Dressing
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 spsk æblecidereddike
  • 1 spsk sojasauce

Fremgangsmåde

  • Tag en varm pande og tilsæt smør, samt et presset hvidløgsfed. Krydder din flankesteak med salt og peber og steg den på panden i få minutter på hver side. Tag den af når den er gennemstegt, og lad den afkøle.
  • Hak løg fint og lav strimler af din squash med en skræller. Hak bladselleri fint også.
  • Tilsæt et presset hvidløgsfed på panden og derefter løg. Steg det på panden i ca. ét minut. Tilsæt bladselleri og de hele cherrytomater. Steg videre i ca. 2 minutter og vend ofte.
  • Tilsæt nu olivenolie, soja og æblecidereddike til panden, sammen med salat. Steg i 30 sekunder og anret på tallerkner. Skær flankesteak i skiver og læg på toppen inden servering.
VejledningForstår du ikke tallene i opskriften? Læs her