12.0
Kulhydrater / pers.

Fordele

  • Kalorielet
  • Mætter fint og smager godt
  • God som selvstændig ret og som salattilbehør

Ulemper

Tid
10
Smag
8
Holdbarhed
7
Ingredienser
9

Endelig vurdering af retten

Det her er en kalorielet og sund salatopskrift, der kan bruges til både frokost og aftensmad. Den er mættende, desuden vegetarisk, og super smagfuld og lækker. Spis den som den er, eller kombiner den med andet tilbehør

 

Frisk asparges salat med mozzarellastykker

Bedøm denne ret

0 fra 0 stemmer
Køkkentid10 min
Ventetid7 min
Samlet tid17 min
Opskrift til: 2 personer
Type: [Keto]
Kalorier: 612kcal
Kulhydrater: 11g
Protein: 30g
Fedt: 44g
Fiber: 5g

Næringsindholdet er per person/stk

Pin Print opskriften

Ingredienser

  • 2 stk æg
  • 1 bundt asparges
  • 2 stk hvidløgsfed
  • 1 stk rødløg
  • 2 stk løse tomater
  • 1 stk avocado
  • 125 gram mozzarella
  • 150 gram frisk spinat
  • 0,25 bundt frisk basilikum
Dressing
  • 2 stk olivenolie
  • 1 stk lime
  • 0,5 tsk sennep
  • 0,25 bundt frisk basilikum

Fremgangsmåde

  • Den her ret er ekstremt hurtig og simpel, og selvom den kan bruges meget som en frokostret, mener vi, at den er super gangbar som et vegetarisk aftensmadsmåltid. Vi laver den på 10 minutter, så lad os komme i gang
Smilende æg
  • Start med at tilsætte vand i en gryde, og sætte det til at koge. Når det koger, skruer du lidt ned, tilsætter æggene og lader dem koge i 7 minutter. Hæld vandet fra, tilføj kold vand, og så har du et par smilende æg.
Grøntsager
  • Skær bunden af dine asparges og skær dem i spisestørrelser. Tilsæt olivenolie på en pande. Pres hvidløgsfed og tilsæt asparges. Steg i ca. 5 minutter ved middel varme.
  • Skær rødløg i strimler, halver tomater og fjern sten og skal fra avocado, og skær avocado i skiver.
  • Hak basilikum lidt og bland det med spinaten. Tag det antal tallerkner som spiser med, og anret spinat/basilikum, samt stegte asparges i bunden. Pil de smilende æg, skær dem over nogle gange og læg ved, og læg så avocado, tomater, rødløg samt mozzarella i stykker. Lav dressingen og den over salaten lige inden servering.
Salatdressing
  • Bland olivenolie med saften fra e hel lime, sennep, salt og peber og lidt friskhakket basilikum
VejledningForstår du ikke tallene i opskriften? Læs her