5.0
Kulhydrater / pers.

Fordele

  • Hurtig og nemt
  • Fint næringsindhold
  • God og mættende frokostret
  • Kan fryses

Ulemper

  • Oftest dårlige olier i færdigkøbt pesto
Tid
9
Smag
9
Holdbarhed
9
Ingredienser
8

Endelig vurdering af retten

En hurtig og lækker frokost, der nemt kan laves i større mængder, fryses og tages op, til frokost. Vi laver en chaffel, og spiser den med pesto, en valgfri skiveost og tomatskiver. Det er simpelt, hverdagsatigt og ærligt, som Keto mad nogle gange bare er.

Chaffel med tomat, skiveost og pesto

Bedøm denne ret

5 fra 1 stemme
Køkkentid9 min
Ventetid5 min
Samlet tid14 min
Opskrift til: 1 person
Type: [Keto]
Kalorier: 567kcal
Kulhydrater: 5g
Protein: 31g
Fedt: 43g
Fiber: 1g

Næringsindholdet er per person/stk

Pin Print opskriften

Ingredienser

  • 2 stk æg
  • 110 gram revet ost
  • 12 gram mandelmel 1 spsk
  • 0,5 tsk bagepulver
Topping
  • 20 gram pesto, færdigkøbt
  • 20 gram revet ost
  • 1 stk løse tomater

Fremgangsmåde

  • Vi starter med at lave vores chaffel, og du kan sagtens lave større mængder, og fryse dem ned. Opskriften her giver 2 chaffles, men vi koordinerer med næringsindhold for én. Så lad os komme i gang.
  • Bland æg og ost i en skål, sammen med mandelmel og bagepulver. Blend det hurtigt med en stavblender.
  • Smør dit vaffeljern med lidt fedtstof og hæld æggemassen på vaffeljernet. Luk den, og skær tomat og skive ost imens.
  • Lav din frokost chaffel ved at lægge tomat og ost på lag, og stryge med lidt pesto.
VejledningForstår du ikke tallene i opskriften? Læs her