6.0
Kulhydrater / pers.

Fordele

  • Mættende og god Keto ret
  • Smager godt

Ulemper

    Tid
    7
    Smag
    9
    Holdbarhed
    9
    Ingredienser
    8

    Endelig vurdering af retten

    Chaffles kan bruges til mange ting, og her bruges de som en sandwich bund med gravad laks og dilddressing. Det udgør er super, super lækkert Keto frokost måltid, der er relativt nemt at tage med på madpakken, og som mætter godt

    Frokost chaffles med gravad laks og dild dressing på salatbund

    Bedøm denne ret

    0 fra 0 stemmer
    Køkkentid10 min
    Ventetid10 min
    Samlet tid20 min
    Opskrift til: 1 person
    Type: [Keto]
    Kalorier: 682kcal
    Kulhydrater: 6g
    Protein: 49g
    Fedt: 46g
    Fiber: 1g

    Næringsindholdet er per person/stk

    Pin Print opskriften

    Ingredienser

    Chaffles
    • 1 stk æg
    • 75 gram revet ost
    • 15 gram flødeost
    • 1 tsk tørret timian
    Dilddressing
    • 100 gram creme fraiche 18%
    • 0,5 bundt frisk dild
    • 1 stk hvidløgsfed
    • 2 spsk citronsaft
    Laks og servering
    • 75 gram gravad laks
    • 75 gram blandet salat

    Fremgangsmåde

    • Start med at blande æg, revet ost, flødeost, timian og lidt salt og peber. Bland det med en ske.
    • Varm et vaffeljern og smør det med lidt fedtstof. Tilsæt din chaffles, som burde kunne give dig 2 chaffels, afhængigt af dit vaffeljern.
    Dilddressing
    • Hak dild fint og læg det i en skål. Tilsæt salt og peber, presset hvidløgsfed og saften fra en halv citron. Tilsæt derefter creme fraiche. Rør det rundt og smag det til med salt og citron.
    Servering
    • Læg en bund af salat på tallerknen eller i madpakken, og læg din chaffel ovenpå. Læg gravad laks og vores dild creme fraiche dressing.
    VejledningForstår du ikke tallene i opskriften? Læs her