4.0
Kulhydrater / pers.

Fordele

  • Stort, mættede og lækkert frokostmåltid
  • Fantastisk på Keto

Ulemper

Tid
7
Smag
10
Holdbarhed
9
Ingredienser
7

Endelig vurdering af retten

De magiske chaffles bruges i denne opskrift som bund for et lækkert spejlæg, krydret gravad laks og lidt feta drysset på toppen. Det er et udsøgt frokost måltid, der egner sig perfekt til Keto, og som udfordrer dine smagsløs ved at kombinere fisk og æg. En super god frokost Keto ret.

Frokost chaffles med spejlæg, gravad laks og feta

Bedøm denne ret

0 fra 0 stemmer
Køkkentid15 min
Ventetid15 min
Samlet tid30 min
Opskrift til: 1 person
Type: [Keto]
Kalorier: 728kcal
Kulhydrater: 4g
Protein: 58g
Fedt: 45g
Fiber: 1g

Næringsindholdet er per person/stk

Pin Print opskriften

Ingredienser

Chaffles
  • 1 stk æg
  • 75 gram revet ost
  • 25 gram flødeost
  • 1 tsk bagepulver
  • 25 gram jalapenos
Æg og topping
  • 1 stk æg
  • 60 gram gravad laks
  • 30 gram feta
  • 1 stk frisk karse, kan undlades

Fremgangsmåde

Chaffles
  • Start med at lave dine chaffles ved at blande æg, revet ost, flødeost og bagepulver og finthakkede jalapenos. Bland massen rundt med en gaffel.
  • Varm et vaffeljern og lav dine chaffles, som burde række til 2 stk i standardopskriften.
Spejlæg
  • Tilsæt en lille smule fedtstof på en pande, og steg dit æg til spejlæg.
Servering og topping
  • Server dine chaffles med gravad laks, et spejlæg ovenpå og lidt feta drysset på toppen. Drys med lidt karse på toppen
VejledningForstår du ikke tallene i opskriften? Læs her