5.0
Kulhydrater / pers.

Fordele

  • Hurtig frokostret og god til madpakken
  • Smager godt og passer fint sammen
  • Super sund, nærende og mættende

Ulemper

    Tid
    9
    Smag
    9
    Holdbarhed
    9
    Ingredienser
    8

    Endelig vurdering af retten

    Her får du en frokostmadpakken, der kan blive forberedt på den samme tid det tager at koge et æg. Det er hurtig og nem, uden at gå på kompromis med smag eller sundhed. Vi blander gravad laks, asparges, æg og det løse, fx. mandler og en skive ost.

    Frokost madpakke af asparges, æg og gravad laks

    Bedøm denne ret

    5 fra 1 stemme
    Køkkentid5 min
    Ventetid7 min
    Samlet tid12 min
    Opskrift til: 1 person
    Type: [Keto]
    Kalorier: 576kcal
    Kulhydrater: 5g
    Protein: 44g
    Fedt: 33g
    Fiber: 3g

    Næringsindholdet er per person/stk

    Pin Print opskriften

    Ingredienser

    • 1 stk æg
    • 0,5 bundt asparges
    • 75 gram gravad laks
    • 20 gram revet ost
    • 20 gram mandler
    • 10 gram hørfrø

    Fremgangsmåde

    • Start med at tilsætte vand i en gryde. Kog det op. Så snart vandet koger, tilsætter du æg og koger det i 6-7 minutter, alt efter størrelsen på dine æg. Lav resten imens
    • Tag en madpakke og læg gravad laks i. Skær asparges i mindre stykker og læg det i madpakken. Læg ost og mandler ved, og drys med lidt hørfrø på toppen, og eventuelt en lille tsk olivenolie over dine asparges.
    • Når æggene er færdige, piller du dem og lægger dem ved. Drys eventuelt med lidt himalaysalt på æggene hjemmefra.
    VejledningForstår du ikke tallene i opskriften? Læs her