5.0
Kulhydrater / pers.

Fordele

  • God smag og mæthed
  • Godt ernæringsindhold

Ulemper

Tid
9
Smag
8
Holdbarhed
7
Ingredienser
9

Endelig vurdering af retten

En græsk salat er tæt på af være den bedste Keto salat der findes. Her kombinerer vi den med et par lækre koteletter i hvidløgssmør. En velsmagende og god kombination af Keto mad.

 

Græsk salat og koteletter i hvidløgssmør

Bedøm denne ret

4 fra 1 stemme
Køkkentid20 min
Ventetid5 min
Samlet tid25 min
Opskrift til: 2 personer
Type: [Keto]
Kalorier: 513kcal
Kulhydrater: 5g
Protein: 35g
Fedt: 40g
Fiber: 1g

Næringsindholdet er per person/stk

Pin Print opskriften

Ingredienser

Græsk salat
  • 1 stk rødløg
  • 0,5 stk agurk
  • 3 stk løse tomater
  • 50 gram feta
  • 20 gram oliven
  • 2 spsk olivenolie
Korteletter
  • 300 gram svinekoteletter
  • 2 spsk smør
  • 4 stk hvidløgsfed

Fremgangsmåde

  • Hak rødløg i skiver, agurk i skiver og tomat i både. Skær fetaosten i tern 
  • Læg lidt rødløg og lidt agurk i bunden af et fad, en tallerken eller en skål. Hæld en lille sjat olivenolie over, og krydre eventuelt med salt og peber allerede nu. Læg tomater ovenpå. Læg rødløg, agurk og tomat i lag efter hinanden, og pift med olivenolie efter behov. Læg feta på toppen og oliven ude i siden af fadet. Stryg med olivenolie på toppen og salt og peber.
Korteletter
  • Tag en pakke smør, og skrab smøren ud med en ske, ved at tage lange og tynde strøg igennem smøren. Læg smøret over i en skål.
  • Pres hvidløg ud i skålen og rør det godt sammen med en gaffel. Når smøren ligger i delte strøg, er det nemmere at blande sammen med de pressede hvidløgsfed
  • Tilsæt lidt hvidløgsmør på en pande og steg dine koteletter i ca. 2 minutter på hver side. Server koteletterne med en klat hvidløgssmør på toppen, sammen med den græske salat
VejledningForstår du ikke tallene i opskriften? Læs her