8.0
Kulhydrater / pers.

Fordele

  • Kalorielet
  • Hurtig og nem
  • Smager dejligt og nem at variere

Ulemper

  • Kan mangle mæthed hvis du er i overgangen til keto
Tid
9
Smag
8
Holdbarhed
6
Ingredienser
8

Endelig vurdering af retten

Den her ret er mad på et kvarter. Græske salatwraps er super nemme, og smager dejligt. Du kan putte alt det i den du vil, men vi finder denne vegetar-version ekstremt god og lækker. Den er samtidigt meget kalorielet.

Græske salatwraps (vegetar)

Bedøm denne ret

3 fra 3 stemmer
Køkkentid10 min
Ventetid5 min
Samlet tid15 min
Opskrift til: 2 personer
Type: [Keto]
Kalorier: 362kcal
Kulhydrater: 7g
Protein: 13g
Fedt: 31g
Fiber: 1g

Næringsindholdet er per person/stk

Pin Print opskriften

Ingredienser

  • 60 gram græsk yoghurt 10%
  • 2 stk hvidløgsfed
  • 1 tsk æblecidereddike
  • 2 spsk olivenolie
  • 0,25 stk agurk
  • 1 bundt frisk dild
  • 1 stk spidskål
  • 0,75 stk agurk
  • 0,5 stk peberfrugter
  • 1 stk rødløg
  • 30 gram oliven
  • 100 gram feta
  • 40 gram cherrytomater

Fremgangsmåde

  • De her wraps er hurtig aftensmad - Start med at lave dressingen og tag dine blade af spidskålet, og skær derefter fyldet.
  • Tilsæt derfor græsk yoghurt til en skål, og pres hivdløgsfed deri, tilsæt olivenolie, æblecidereddike, riv agurk i dressingen og hak dild, og tilføj dem begge til skålen. Bland det godt rundt.
  • Tag dine blade af dit spidskål og vask dem. Læg dem på et viskestykke for at tørre lidt.
  • Skær agurk i stimler af ca. 5 cm, skær løg i strimler og skær oliven over på midten. Skær cherrytomater over på midten også. Feta kan du enten skære i stimler, hvis du har købt en blok, eller smuldre det i wrappen, hvis du har købt dem som tern.
Form din wrap
  • Tag dt blad og læg det nederst, smør det med tzatziki dressingen og læg agurk, løg, oliven og cherrytomater i den, og til sidst feta. Rul bladet op som en wrap og sæt til side. Lav resten.
  • Du kan eventuelt dyppe i lidt soja, hvis du har det.
VejledningForstår du ikke tallene i opskriften? Læs her