6.0
Kulhydrater / pers.

Fordele

  • Lækre og sommerlige
  • Kan spises og serveres for alle, keto eller ej
  • Smager godt

Ulemper

Tid
8
Smag
9
Holdbarhed
8
Ingredienser
7

Endelig vurdering af retten

Grillspyd med chorizo og halloumi er en rigtig lækker Keto hovedret, som vi kombinerer med med en græsk salat. Opskriften er for alle, Keto eller ej, og har et sommerligt udtryk og en velsmagende og god smag fra marinaden.

Grillspid af chorizo og halloumi med en græsk salat

Bedøm denne ret

5 fra 1 stemme
Køkkentid20 min
Ventetid10 min
Samlet tid30 min
Opskrift til: 2 personer
Type: [Keto]
Kalorier: 714kcal
Kulhydrater: 6g
Protein: 33g
Fedt: 60g
Fiber: 2g

Næringsindholdet er per person/stk

Pin Print opskriften

Ingredienser

Marinade
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 stk citron
  • 2 stk hvidløgsfed
Grillspyd
  • 300 gram chorizo eller pølse
  • 100 gram halloumi ost
  • 1 stk peberfrugter
  • 1 stk rødløg
Græsk salat
  • 1 stk agurk
  • 3 stk tomater store
  • 1 stk rødløg
  • 3 spsk olivenolie
  • 50 gram feta
  • 30 gram oliven, kan undlades

Fremgangsmåde

Marinade og grillspyd
  • Start med lægge dine grillspyd i vand, hvis de er lavet af træ. Så brænder de ikke på, når du seger dem. Lav så marinaden og læg det i en pose - tilsæt olivenolie, presset hvidløgsfed og saft fra en halv citron.
  • Skær chorizo og halloumi i skiver. Skær halloumi i endnu mindre skiver, og skær peberfrugt og rødløg i små stykker også. Læg det hele i posen med marinade og bland det godt rundt. Lad det trække i 10 minutter, imens du laver den græske salat. Laver du dem på en grill, skal du tænde for den nu, og lade den varme op.
Græsk salat
  • Skær agurk i skiver, tomater i både og rødløg i strimler. Læg dem nu lag på lag i et salatfad. Agurk nederst, tomater og drys med lidt rødløg. Bliv ved, indtil du ikke har mere. Stryg med olivenolie over, læg feta på toppen og fordel oliven, hvis du har dem. Drys med salt og peber på toppen.
Servering
  • Lav grillspyd af indholdet i din marinade. Sæt chorizo, grøntsager og halloumi på spyd efter hinanden. Steg dem på grill eller på en pande, og husk at vende dem ofte. Server dem med den græske salat.
VejledningForstår du ikke tallene i opskriften? Læs her