9.0
Kulhydrater / pers.

Fordele

  • Fuld af fiber og vitaminer
  • Mættende og sund mad, men ganske få kalorier

Ulemper

    Tid
    10
    Smag
    9
    Holdbarhed
    8
    Ingredienser
    9

    Endelig vurdering af retten

    En lækker grøn ret, der kan spises både til morgenmad og til frokost. Den kombinerer en stor og lækker avocado med lidt grønt, friske tomater og tørret skinke. Et enormt sundt og velsmagende måltid, der holder dig mæt længe.

     

    Grøn avocadoskål med tørret skinke

    Bedøm denne ret

    0 fra 0 stemmer
    Køkkentid5 min
    Ventetid0 min
    Samlet tid5 min
    Opskrift til: 1 person
    Type: [Keto]
    Kalorier: 362kcal
    Kulhydrater: 9g
    Protein: 26g
    Fedt: 26g
    Fiber: 5g

    Næringsindholdet er per person/stk

    Pin Print opskriften

    Ingredienser

    • 0,5 stk avocado
    • 60 gram tørret skinke
    • 30 gram frisk spinat
    • 0,5 spsk olivenolie
    • 30 gram cherrytomater

    Fremgangsmåde

    • Start med at skære avocadoen i halve, og fjerne stenen. Skær indmaden i skiver, tag en ske, og scoop hele indholdet ud. Gem den anden halvdel i en lufttæt pose, eller spis den anden halvdel også, bare husk, at ernæringsberegningen taget udgangspunkt i en halv.
    • Spis enten din tørret skinke som den er, eller steg den på panden. Læg spinat på din tallerken, halver dine cherrytomater og styg lidt olivenolie over. Læg tørret skinke og avocado ved, og drys eventuelt med lidt sesamfrø på toppen for pynt.
    VejledningForstår du ikke tallene i opskriften? Læs her