13.0
Kulhydrater / pers.

Fordele

  • Sund og lækker
  • Vitaminrig salat

Ulemper

  • Mange kulhydrater for Keto
Tid
7
Smag
9
Holdbarhed
8
Ingredienser
8

Endelig vurdering af retten

I denne lækre salat, blander vi lidt fjerkræ med frisk salat, spinat og en kiwi, som i sig selv er vitaminbomber. Retten er lækker, simpel og kan bruges til både aftensmad og frokost. Er du striks Keto, er der måske for mange kulhydrater i denne ret, men hvis du ønsker du at inkludere en minimal mængde frugt, er kiwi uden tvivl det bedste valg, da den er relativt kalorielet og har mere C vitamin end en hel appelsin

Grøn salat med spinatkylling, kiwi og avocado

Bedøm denne ret

0 fra 0 stemmer
Køkkentid10 min
Ventetid20 min
Samlet tid30 min
Opskrift til: 1 person
Type: [Liberal LCHF], [Low carb]
Kalorier: 528kcal
Kulhydrater: 13g
Protein: 44g
Fedt: 33g
Fiber: 7g

Næringsindholdet er per person/stk

Pin Print opskriften

Ingredienser

Selve salaten
  • 1 tsk smør
  • 50 gram spinat
  • 200 gram kyllingebryst
  • 0,5 stk avocado
  • 1 stk kiwi
  • 50 gram rucola
  • 0,25 stk agurk
  • 10 gram sesamfrø
Salatdressing
  • 1 spsk olivenolie
  • 2 spsk citronsaft
  • 1 tsk sukrin, kan undværes

Fremgangsmåde

  • Tænd for ovnen på 200°, og start så med at tilsætte smør på en pande, og steg dit spinat, indtil det falder sammen. Krydder med alt og peber.
  • Skær en lomme i dit kyllingebryst og prop spinat ind i lommen. Læg det i et ovnfast fad, krydder kyllingebrystet med salt og peber, og bag i ovnen i 15 minutter ved 200°. Lav resten af salaten imens.
  • Skyl rucola, og læg det på en tallerken. Skær agurk i små stænger og læg det ved. Drys med sesamfrø på toppen og skær din kiwi i skiver og læg ved.
  • Lav en dressing af olivenolie, citronsaft og eventuelt sukrin, samt salt og peber, og hæld det over salaten. Skær kyllingen i skiver, og server den sammen med salaten.
VejledningForstår du ikke tallene i opskriften? Læs her