8.0
Kulhydrater / pers.

Fordele

  • Kalorielet
  • Simpel og hurtig at lave
  • Smager godt

Ulemper

Tid
8
Smag
8
Holdbarhed
7
Ingredienser
8

Endelig vurdering af retten

Her tager vi et lækkert stykke havabbor, steger det i citron, og serverer det med en omgang ratatouille inspireret skiveskårede grøntsager, der steges i balsamicoeddike, og krydres yderligere. Den har en god kraft og kombination i smagen, og mætter godt på Keto.

Havabbor med ratatouille inspireret grøntsager og citrondressing

Bedøm denne ret

0 fra 0 stemmer
Køkkentid20 min
Ventetid15 min
Samlet tid35 min
Opskrift til: 2 personer
Type: [Keto]
Kalorier: 453kcal
Kulhydrater: 8g
Protein: 31g
Fedt: 31g
Fiber: 3g

Næringsindholdet er per person/stk

Pin Print opskriften

Ingredienser

Grøntsager
  • 1 stk aubergine
  • 1 stk squash
  • 1 stk peberfrugter
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 stk rødløg
  • 2 stk hvidløgsfed
  • 1 spsk olivenolie
  • 0,5 tsk tørret timian
  • 2 tsk balsamicoeddike
Fisk
  • 1 stk citron
  • 1 spsk smør
  • 300 gram havabbor eller anden hvid fisk
Citronolie
  • 1 spsk olivenolie
  • 2 spsk citron
  • 0,25 tsk tørret timian

Fremgangsmåde

  • Skær aubergine og squash i skiver og skær siderne af peberfrugt. Skær det hele i stimler og smør det med olivenolie.
  • Tilsæt mere olivenolie på en pande. Hak løg fint og steg det på panden i ca. 2 minutter. Tilsæt hvidløgsfed, og tilsæt så alle dine grøntsagsstrimler. Steg ved hård varme i 2-5 minutter. Steg balsamicoeddike af og tilsæt tørret timian, samt godt med salt og peber. Sænk for varmen og vend grøntsagerne en gang imellem, imens du laver din fisk.
  • Skær din citron over på midten og skær 2 skiver af. Krydder dine havabbor med salt og peber, tilsæt smør på en pande med skindsiden opad. Steg i ca. 2-3 minutter, og vend. Pres så citronsaft fra en halv citron over dine havabbor, og læg de 2 skiver citron på toppen. Steg i ca. 5 minutter herfra.
  • Tag en skål og pres citronsaften fra en halv citron og tilsæt olivenolie samt tørret timian.
  • Anret havabbor og stegte grøntsager, og hæld citrondressing over det hele inden servering.
VejledningForstår du ikke tallene i opskriften? Læs her