2.0
Kulhydrater / pers.

Fordele

  • Sund og lækker fisk
  • Smager godt og suppleres godt.

Ulemper

  • Mange kan ikke lide oliven
Tid
9
Smag
9
Ingredienser
8
Holdbarhed
8

Endelig vurdering af retten

Med denne ret bliver det ikke nemmere eller hurtigere. Du skal selvfølgelig kunne lide oliven, men hvis du kan det, er det en lækker, simpel og velsmagende fiskeret.

Havaborremed tomater og olivenrelish

0 fra 0 stemmer
Køkkentid10 minutter
Ventetid15 minutter
Samlet tid25 minutter
Antal serveringer: 2 personer
Kalorier: 474kcal
Kulhydrater: 2g
Protein: 36g
Fedt: 35g
Fiber: 2g

Næringsindholdet er per person/stk

Print opskriften

Ingredienser

  • 400 gram havaborre
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 tsk krydderiblanding til fisk alternativt krydder med timian, salt og fennikelfrø, hvis du har det
  • 100 gram cherrytomater
  • 40 gram sorte oliven
  • 40 gram grønne oliven
  • 1 stk citron
  • 0,5 bundt frisk persille
  • 1 spsk olivenolie

Fremgangsmåde

  • Dette er en super nem, hurtig og simpel ret. Fisken tager ca. 15 minutter i ovnen, og i mellemtiden kan du sagtens lave din relish. Så lad os komme i sving.
  • Tilsæt olivenolie til begge fiskens sider, og gnid den med krydderierne. Tænd for ovnen på 200°. Lad fisken trække imens ovnen varmer op. Læg fisken i et ovnfast fad med ca. 50 ml vand i bunden (eller hvidvin), og bag den i ovnen i 15 minutter. Lav din olivenrelish imens
  • Hak tomater fint og derefter begge dine oliventyper. Tilsæt det i en skål. Pres ca. 2 spsk citronsaft i skålen og riv ca. svarende til en tsk citronskal. Hak et halvt bundt persille helt fint, og tilsæt det blandingen. Tilsæt salt og peber og olivenolie. Server din olivenrelish på en fisken.
VejledningForstår du ikke tallene i opskriften? Læs her
Kalorier: 474kcal | Kulhydrater (netto): 2g | Protein: 36g | Fedt: 35g | Mættet fedt: 2g | Kolesterol: 160mg | Natrium: 761mg | Kalium: 512mg | Kostfibre: 2g | Sukker: 1g | Vitamin A: 337IU | Calcium: 51mg | Jern: 2mg
Har du lavet retten?Vis os den! Tag @ketolivdk eller hashtag #ketoliv!