8.0
Kulhydrater / pers.

Fordele

  • Nem og hurtig at lave
  • Hverdagsret til hele familien

Ulemper

  • Frugtsukker i ananas, og egner sig derfor mest til liberalt LCHF. Gangbar på Keto dog.
Tid
9
Smag
9
Holdbarhed
9
Ingredienser
9

Endelig vurdering af retten

Her har vi en rigtig hverdagsret Ketoret, der egner sig til hele familien. Den smager rigtig godt, er anderledes, og selvom den indeholder ananas, giver den et frisk pust, uden at belaste kalorieregnskabet for meget

Hawaii-kylling med peanuts og broccoliris

Bedøm denne ret

3.75 fra 4 stemmer
Køkkentid25 min
Ventetid20 min
Samlet tid45 min
Opskrift til: 2 personer
Type: [Keto], [Liberal LCHF]
Kalorier: 473kcal
Kulhydrater: 8g
Protein: 39g
Fedt: 31g
Fiber: 3g

Næringsindholdet er per person/stk

Pin Print opskriften

Ingredienser

Hawaii kylling
  • 3 stk porrer
  • 200 gram champignon
  • 2 spsk olivenolie
  • 1 spsk stødt karry
  • 250 gram kokosmælk
  • 300 ml ketoliv bone broth, kan undlades
  • 30 gram frisk ingefær
  • 300 gram kyllingebryst
  • 30 gram ananas i stykker
  • 30 gram peanuts
Broccoliris
  • 1 stk broccoli
  • 1 stk hvidløgsfed
  • 1 spsk olivenolie

Fremgangsmåde

Hawaii-kylling
  • Tænd for ovnen på 200°
  • Rens porre og champignon, og skær porre i skiver og champignon i halve eller kvarte. Tilsæt olivenolie til en pande og derefter karry. Når olien er varm, steger du porre og champignon
  • Tilsæt det fede fra en kokosmælk, sammen med bouillonvand og ingefær, og lidt salt og peber
  • Kog sovsen op i et par minutter, og hæld den derefter i et ovnfast fad. Læg kyllingestykkerne i sovsen, og læg ananas stykker/skiver på toppen. Smag til med salt og peber.
  • Hak peanuts med en kniv, og server dem drysset på toppen inden servering
  • Bag det i ca. 20 minutter i ovnen
Broccoliris
  • Skær stilken fra din broccoli og skær resten i buketter. Læg det i en food processer og hak det til ris.
  • Tag en pande og tilsæt olivenolie, pres hvidløgsfed på panden, og når olien er varm, tilsætter du dine broccoliris. Steg dem i et par minutter
VejledningForstår du ikke tallene i opskriften? Læs her