6.0
Kulhydrater / pers.

Fordele

  • Vildt lækker og smagfuld
  • Hurtig at lave

Ulemper

Tid
8
Smag
10
Holdbarhed
10
Ingredienser
10

Endelig vurdering af retten

Haydari er en fantastisk dip, med et næringsindhold, der passer perfekt ind i Keto sammenhængen. Og imod hvad mange tror, er den faktisk sindssyg nem at lave. Peberfrugterne bage i ovnen, men resten tager 5 minutter. Utrolig smagfuld og lækker dip!

Haydari - Cremet dip med feta og peberfrugt

Bedøm denne ret

0 fra 0 stemmer
Køkkentid5 min
Ventetid30 min
Opskrift til: 2 personer
Type: [Keto]
Kalorier: 332kcal
Kulhydrater: 6g
Protein: 19g
Fedt: 26g
Fiber: 1g

Næringsindholdet er per person/stk

Pin Print opskriften

Ingredienser

  • 2 stk peberfrugter
  • 200 gram feta
  • 1 bundt frisk persille
  • 3 stk hvidløgsfed

Fremgangsmåde

  • Dippen er simpel at lave, med en meget lille arbejdstid i køkkenet. Start med at skære siderne af peberfrugterne, og læg dem på en bageplade. Bag dem i 30 minutter i ovnen på 200°. Læg dem med skind siden opad.
  • Tag en gaffel og riv bladene af et bundt persille (super smart tip!) og læg det i en foodprocessor. Tilsæt feta, hvidløgsfed og salt og peber.
  • Når peberfrugterne er bagt, tager du skindet af dem, der eventuelt er brændt på. I skindet sidder mange vitaminer, så vi vil faktisk gerne lade dem blive på, hvis vi kan. Læg peberfrugterne i foodprocessoren og blend det, indtil det bliver en lækker cremet konsistens. Sæt på køl eller spis med det samme.
VejledningForstår du ikke tallene i opskriften? Læs her