8.0
Kulhydrater / pers.

Fordele

  • God sammensætning af mad
  • Føles let men stadig meget mættende

Ulemper

Tid
7
Smag
9
Holdbarhed
8
Ingredienser
7

Endelig vurdering af retten

Mange tror, at hjemmelavede fiskefrikadeller er svært, men det er faktisk super nemt. Mange købedeller, har ret meget hvedemel, hvorfor vi laver disse selv. De spises med en sommerlig falsk kartoffelsalat, som vi kalder den, og asparges med bacon. Retten er rigtig god, og har en god helhed til en god solskinsdag

Hjemmelavede fiskefrikadeller med falsk kartoffelsalat med avocado

Bedøm denne ret

5 fra 1 stemme
Køkkentid30 min
Ventetid15 min
Samlet tid45 min
Opskrift til: 2 personer
Type: [Keto]
Kalorier: 750kcal
Kulhydrater: 8g
Protein: 52g
Fedt: 53g
Fiber: 5g

Næringsindholdet er per person/stk

Pin Print opskriften

Ingredienser

Fiskefrikadeller
  • 400 gram torsk
  • 1 stk æg
  • 1 spsk loppefrøskaller
  • 0,5 bundt dild
  • 2 spsk smør til stegning
Falsk kartoffelsalat med avocado
  • 1 stk rødløg
  • 1 stk squash
  • 0,5 bundt asparges
  • 150 ml creme fraiche 18%
  • 15 gram mayonnaise ca. 1 spsk
  • 1 tsk sennep
  • 0,5 bundt dild
  • 1 stk lime
  • 0,5 stk avocado
Asparges med bacon
  • 0,5 bundt asparges
  • 40 gram bacon, kan undlades (til fiskefrikadeller og falsk kartoffelsalat)
Servering og topping
  • 30 gram remolade

Fremgangsmåde

Hjemmelavede fiskefrikadeller
  • Tilsæt frisk torsk, æg, loppefrøskaller, salt og peber, samt et halvt bundt dild i en foodprocessor, og blend det til en samlet masse. Lad det trække i 5 minutter og enten blend det igen, eller rør det sammen med en ske.
  • Tilsæt smør på en pande, og steg dine torskemasse til fiskefrikadeller ved middel varme, ved at dyppe en ske i vand, og tage forme en frikadelle med ske og hånd. De skal steges i mindst 10 minutter ved middel varme.
Falsk kartoffelsalat
  • Hak rødløg fint, og skær asparges og squash i spisestørrelser. Læg det i en skål. Lav dressingen i en anden lille skål, ved at hakke purløg, og blande det med creme fraiche, mayonnaise, sennep og dild. Smag det til med salt, peber og citron. Skær avocado i mindre stykker, og læg det på toppen af din falske kartoffelsalat.
Asparges med bacon
  • Wrap bacon rundt om dine asparges, og steg dem på en pande i ca. 5 minutter. Simpelt og nemt, og det giver en god tilføjelse til resten af retten. Du kan også undvære bacon, og spise asparges som de er, men så anbefaler vi, at du steger dem i presset hvidløgsfed.
Noter:
Remoladen er medregnet i kalorieberegningen
VejledningForstår du ikke tallene i opskriften? Læs her