12.0
Kulhydrater / pers.

Fordele

  • Low carb
  • Hurtig at lave og super simpel
  • Kalorielet

Ulemper

Tid
9
Smag
9
Holdbarhed
8
Tid
9

Endelig vurdering af retten

En herlig og super nem kyllingewok, hvor vi som grøntsager bruger knoldselleri, lidt gulerod, forårsløg, peberfrugt og squah. Vi steger det i karry, soja sauce og ingefær, så den bliver super frisk og smagfuld! Low carb, simpel og god - Og du har rig mulighed for at tilsætte fx. bønnespirer eller andre ting, der gør den god

 

Hurtig low carb wok med kylling

Bedøm denne ret

0 fra 0 stemmer
Køkkentid15 min
Ventetid15 min
Samlet tid30 min
Opskrift til: 2 personer
Type: [Keto]
Kalorier: 491kcal
Kulhydrater: 12g
Protein: 41g
Fedt: 27g
Fiber: 7g

Næringsindholdet er per person/stk

Pin Print opskriften

Ingredienser

  • 350 gram kyllingebryst
  • 2 stk hvidløgsfed
  • 15 gram frisk ingefær
  • 4 spsk sojasauce
  • 1 spsk æblecidereddike
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 stk rødløg
  • 1 stk peberfrugter
  • 0,5 stk squash
  • 0,5 stk knoldselleri
  • 1 stk gulerødder
  • 2 spsk kokosolie
  • 1 tsk karry
  • 0,5 bundt forårsløg
  • 20 gram sesamfrø

Fremgangsmåde

  • Skær kylling i spisestørrelser og læg det i en frysepose. Pres hvidløgsfed, riv frisk ingefær opg tilsæt sojasauce, æblecidereddike og olivenolie. Lad den trække lidt marinade imens du gør grøntsagerne klar.
  • Skær skræl af knoldselleri og skær det i så tynde strimler som du kan. Gør det samme med gulerod, peberfrugt og squash, og skær løg i strimler.
  • Tilsæt så kokosolie på en pande. Steg det på panden i karry i 4-5 minutter. Flyt det over til en tallerken og dæk det med lidt sølvpapir.
  • Tøm indholdet fra posen til panden og steg kyllingen i 4-5 minutter. TIlsæt så grøntsagerne igen og giv den god varme varme i 4-5 minutter mere, så knoldselleri kan stikkes med en gaffel og virker møre. Hak forårsløg og tilsæt sammen med sesamfrø.
  • Drys lidt sesamfrø og forårsløg på lige inden servering
VejledningForstår du ikke tallene i opskriften? Læs her