6.0
Kulhydrater / pers.

Fordele

  • Festmåltid!
  • Hurtig og lækker

Ulemper

Tid
9
Smag
10
Holdbarhed
8
Ingredienser
8

Endelig vurdering af retten

Et sandt festmåltid med en sommerlig jordbær caprese, en lækker steak med masser af naturlig fedt og protein, samt en steaksauce, der er simpel men som går lige i hjertet. Det er en rigtig lækker Keto ret, der fungerer rigtig godt sammen.

 

Jordbær Caprese med steak og den bedste steaksauce

Bedøm denne ret

5 fra 1 stemme
Køkkentid15 min
Ventetid10 min
Samlet tid25 min
Opskrift til: 2 personer
Type: [Keto]
Kalorier: 746kcal
Kulhydrater: 6g
Protein: 38g
Fedt: 63g
Fiber: 2g

Næringsindholdet er per person/stk

Pin Print opskriften

Ingredienser

Den bedste steaksauce
  • 1 stk skalotteløg
  • 0,5 bundt purløg
  • 2 stk hvidløgsfed
  • 4 spsk smør
  • 1 spsk revet peberrod
  • 1 tsk sennep
  • 1,5 tsk timian
  • 0,5 tsk cayennepeber
Steak
  • 300 gram oksestriploin
  • 1 spsk smør
Jordblrcaprese
  • 100 gram jordbær
  • 125 gram rucola
  • 80 gram mozzarella
  • 2 tsk balsamicoeddike

Fremgangsmåde

Steaksauce
  • Start med at lave saucen, da denne gerne må stå lidt og derefter koges op igen, så smørret kan sætte sig og tykne saucen lidt mere.
  • Hak skalotteløg, purløg og hvidløgsfed fint. Smelt smørret i en gryde, og stegdet. Tilsæt alle de øvrige ingredienser. Lad det simre.
Steak
  • Krydr dine bøffer med salt og peber, og steg dem i lidt smør på en pande. De skal stege ca. 1 minut på hver side per cm tykkelse.
Jordbærcaprese
  • Skær jordbær i halve, eller servér dem, som de er. Start med at lægge en bund af rucola på et fad, fordel jordbær og mozzarella ovenpå, og dryp med balsamicoeddike.
VejledningForstår du ikke tallene i opskriften? Læs her