15.0
Kulhydrater / pers.

Fordele

  • Smager super anderledes og lækkert
  • Hurtig at lave og har en ret rund men stadig skarp smag

Ulemper

  • Nemt at få for mange kulhydrater når man bruger cashewnødder i maden
Tid
8
Smag
8
Holdbarhed
8
Ingredienser
7

Endelig vurdering af retten

Vores Kaju Curry Keto er en suppe baseret på cashewnødder, der, til trods for at have mange kulhydrater, kommer ud med et ganske pænt kalorie og kulhydratindhold. Rette smager rigtig godt, og er super anderledes end hvad du ellers har smagt. Den har sødmen fra nødderne og den skarpe curry smag fra garam masala krydderierne. Prøv den..

 

Kaju Curry Keto

Bedøm denne ret

No ratings yet
Køkkentid15 min
Ventetid15 min
Samlet tid30 min
Opskrift til: 2 personer
Type: [Keto]
Kalorier: 638kcal
Kulhydrater: 15g
Protein: 15g
Fedt: 54g
Fiber: 4g

Næringsindholdet er per person/stk

Pin Print opskriften

Ingredienser

  • 1 spsk olivenolie
  • 1 stk laurbærblade
  • 20 gram tomatpure
  • 400 gram hakkede tomater
  • 3 stk hvidløgsfed
  • 15 gram ingefær
  • 100 gram cashewnødder
  • 4 spsk smør
  • 20 gram jalapeños
  • 1 tsk chilipulver
  • 1 tsk garam masala krydderi
  • 200 ml vand ca.
  • 30 gram creme fraiche 38 %

Fremgangsmåde

  • Tag en stor og dyb pande og tilsæt olivenolie. Lad det varme op. Steg så dit laurbærblad i olien i 30 sekunder. Tilsæt tomatpure og steg det af. Pres så hvidløgsfed på panden og riv ingefær, efter du har fjernet skrællen. Rør godt rundt og lad det simre.
  • Tag i mellemtiden en foodprocessor eller minihakker og tilsæt dine cashewnødder, svarende til ca. 20 stk. Hæld cashewmelet over i en skål.
  • Tilsæt smør og rør det godt ind. Når smørret er helt smeltet tilsætter du cashewmelet og rører det godt ind.
  • Tag laurbærbladet op, tilsæt jalapenos og tag nu en stavblender og blend det lidt igennem. Ikke for meget, men bare lige så jalapenos er blendet godt sammen med de store tomatstykker. Tilsæt laurbærbladet igen for smagen..
  • Tilsæt vand, garam masala, chili og smag til med salt og peber. Kog det op og bland ca. en spsk creme fraiche ind i retten. Smag til igen.
  • Server med en klat creme fraiche og eventuelt lidt hakkede cashewnødder på toppen..
VejledningForstår du ikke tallene i opskriften? Læs her