10.0
Kulhydrater / pers.

Fordele

  • God og samlede ret
  • Smager godt og har et fint næringsindhold

Ulemper

    Tid
    7
    Smag
    8
    Holdbarhed
    9
    Ingredienser
    8

    Endelig vurdering af retten

    Den her opskrift er en perfekt kombination af et måltid, der er både velsmagende og passer godt sammen. Udover det er det low carb og passer godt til Keto

    Karbonader med grønne bønner i cremet svampesauce

    Bedøm denne ret

    0 fra 0 stemmer
    Køkkentid20 min
    Ventetid25 min
    Samlet tid45 min
    Opskrift til: 2 personer
    Type: [Keto]
    Kalorier: 789kcal
    Kulhydrater: 10g
    Protein: 39g
    Fedt: 63g
    Fiber: 6g

    Næringsindholdet er per person/stk

    Pin Print opskriften

    Ingredienser

    Karbonader
    • 300 gram hakket svinekød
    • 40 gram flæskesvær
    • 1 spsk smør
    Svampesauce
    Bønner og servering
    • 200 gram grønne bønner
    • 1 stk avocado
    • 1 stk hjertesalat

    Fremgangsmåde

    Karbonader
    • Vi starter med at lave karbonaderne, og imens de steger, sætter vi svampesaucen over, og slutter af med af koge vores bønner. Så lad os komme i gang.
    • Form kødet til karbonader. Blend dine flæskesvær i en minihakker, så de bliver til "mel". Dyb så eventuelt dine karbonader i lidt væske, som vand eller mælk, og dyb dem derefter i flæskesvær. Tilsæt smør og olivenolie på en pande og steg dine karbonader til de er gennemstegte. Lav svampesaucen imens.
    Svampesauce
    • Hak løg og skær champignon i halve eller kvarte, alt efter deres størrelse. Smelt smørret på en pande og steg løg og champignon, indtil løgene er klare og champignon er bløde. Tilsæt så fløde, bone broth (eller en anden form for bouillon) timian og salt og peber. Når saucen simrer, tilsætter du parmesan og smager den til med mere salt og peber.
    Bønner
    • Tilsæt vand og salt i en gryde og kog det op. Tilsæt så bønnerne og kog dem i ca. 4-5 minutter, eller til du synes de er perfekte.
    Servering
    • Tag indmaden ud af avocado og riv salatblade af dit hjertesalat. Læg karbonader på et blad, læg avocado ovenpå, og læg bønnerne ved. Stryg med champignonsauce inden servering.
    Noter:
    Vi har kalkuleret med at selve saucen rækker til 3 personer, hvorfor kalorier og fedt er reduceret i forhold til dette. Er I kun 2 personer, passer ernæringsberegningen med, at der er ca. 1 portion sauce tilbage. 
    VejledningForstår du ikke tallene i opskriften? Læs her