6.0
Kulhydrater / pers.

Fordele

  • Hurtig og nem
  • Godt med grønsager der bliver møre som friske nudler
  • Naturlig mængde smør, uden at det er for meget

Ulemper

Tid
9
Smag
9
Holdbarhed
9
Ingredienser
8

Endelig vurdering af retten

En asiatisk kyllingesuppe der er god og kraftig i smagen, og som har pænt næringsstoffer for os på Keto. Det er oftest en udfordring i vandige supper, men her får du en naturlig mængde smør i suppen, uden at det bliver for meget. En lækker, krydret og varm suppe.

KETO Asiatisk kyllingesuppe

Bedøm denne ret

5 fra 1 stemme
Køkkentid15 min
Ventetid20 min
Samlet tid35 min
Opskrift til: 2 personer
Type: [Keto]
Kalorier: 451kcal
Kulhydrater: 6g
Protein: 34g
Fedt: 35g
Fiber: 2g

Næringsindholdet er per person/stk

Pin Print opskriften

Ingredienser

  • 1 spsk smør
  • 300 gram kyllingebryst
  • 1 stk rødløg
  • 2 stk hvidløgsfed
  • 2 stilke bladselleri
  • 1 stk gulerødder
  • 0,25 stk spidskål
  • 125 gram champignon
  • 1 bundt frisk persille
  • 1000 ml bouillon
  • 4 spsk smør
  • 100 gram bønnespirer

Fremgangsmåde

  • Start med at stege kyllingen i 1 spsk. smør i en stor gryde, til den er gennemstegt. Gem kyllingegryden til suppen.
  • Læg kyllingen på et skærebræt, og skil kødet ad med 2 gafler, så det bliver til strimler. Det tager et øjeblik at strimle al kyllingen. Lad det stå, imens du laverresten af suppen.
  • Klargør alle grøntsagerne. Hak løg og hvidløgsfed. Skær selleri og gulerodi mindre stykker, og skær spidskål i lange, tynde strimler som nudler. Skærsvampene, som du bedst kan lide dem, fx i strimler, mindre stykker eller nogethelt tredje. Hak persillen, og sæt til side.
  • Kom resten af smørret i gryden, og steg løg, hvidløgsfed, gulerod, bladselleri og svampe i 5-6 minutter.
  • Tilsæt kyllingestrimlerne og hønsebouillonen. Nu skal det simre i ca. 15 minutter under låg, og jo længere tid jo bedre, da kyllingen kun bliver mere mør.
  • 10 minutter før servering tilsætter du spidskål i strimler, så det lige kan nå at blive blødgjort lidt. Tilsæt eventuelt bønnespirer lige inden servering, og smag tilmed salt og peber.
VejledningForstår du ikke tallene i opskriften? Læs her