2.0
Kulhydrater / pers.

Fordele

  • Nemme at lave
  • Ingen eftersmag af æg eller mandelmel
  • Konsistens der er meget tæt på almindelige boller

Ulemper

  • Relativt dyrt at lave grundet mandelmel
Smag
8
Tid
7
Holdbarhed
8
Ingredienser
7

Endelig vurdering af retten

En opskrift på Keto boller, der hverken smager af mandelmel eller af æg. Konsistensen er tæt på brød, uden at være helt i øjet, og tilsætter du pålæg, føles og smager det som almindelige boller. De er utrolig vellykkedes og relativt nemme at lave.

Keto boller uden smag af æg og mandelmel

Bedøm denne ret

4.2 fra 25 stemmer
Køkkentid10 min
Ventetid12 min
Samlet tid22 min
Opskrift til: 6 boller
Type: [Keto]
Kalorier: 338kcal
Kulhydrater: 2g
Protein: 17g
Fedt: 26g
Fiber: 1g

Næringsindholdet er per person/stk

Pin Print opskriften

Ingredienser

Osteblanding
  • 175 gram revet ost
  • 60 gram flødeost
Resten af dejen

Fremgangsmåde

  • Tænd for ovnen på 200°
Osteblandingen
  • Start med at smelte revet ost og flødeost i mikroovnen. Giv det 20 sekunder, rør i det, og giv det ca. 20 sekunder mere.
Resten af dejen
  • Tilsæt æg i den smeltede ost, dernæst de tørre ingredienser, undtagen mandelmel, og bland det godt sammen. Tilsæt nu mandelmel lidt af gangen, og ælt mandelmelen ind i dejen med en ske.
  • Vi oplever det bedste resultat, ved at have dejen på køl i 30 minutter, men det kan sagtens undværes. Form dejen til boller,
  • Form dejen til boller, smør dem med mælk, æg eller vand, og drys med sesamfrø. Bag dem i 10-12 minutter ved 200°.
Noter:
-
VejledningForstår du ikke tallene i opskriften? Læs her