6.0
Kulhydrater / pers.

Fordele

  • Sommerlig kartoffelsalat
  • God sammensætning af maden
  • Smager super godt
  • Godt næringindhold til Keto

Ulemper

Tid
7
Smag
10
Holdbarhed
9
Ingredienser
8

Endelig vurdering af retten

Denne farsbrød med falsk kartoffelsalat er en udsøgt og passende ret. Retten er æstetisk, smager godt og har ganske lidt køkkenarbejde. Det er en god kombination af vores falske kartoffelsalat og farsbrødet, og den er rigtig Keto venlig.

KETO farsbrød med falsk kartoffelsalat

Bedøm denne ret

4 fra 2 stemmer
Køkkentid15 min
Ventetid1 t 15 min
Samlet tid1 t 30 min
Opskrift til: 4 personer
Type: [Keto]
Kalorier: 720kcal
Kulhydrater: 6g
Protein: 43g
Fedt: 58g
Fiber: 3g

Næringsindholdet er per person/stk

Pin Print opskriften

Ingredienser

KETO farsbrød
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 stk rødløg
  • 1 stilke bladselleri
  • 3 stk hvidløgsfed
  • 2 tsk tørret oregano
  • 1 tsk chilipulver
  • 600 gram hakket oksekød
  • 25 gram mandelmel
  • 30 gram parmesan
  • 1 stk æg
  • 1 spsk sojasauce
  • 100 gram bacon
Falsk kartoffelsalat
  • 1 stk rødløg
  • 1 bundt asparges
  • 3 stk squash
  • 1 bundt frisk purløg
  • 100 gram creme fraiche 18%
  • 25 gram mayonnaise
  • 0,5 tsk sennep
  • 1 spsk citronsaft

Fremgangsmåde

Farsbrød
  • Varm ovnen til 200° og smør et ovnfast fad med lidt olivenolie.
  • Hak løg og bladselleri og steg det på en pande i 4-5 minutter. Tilsæt hvidløg, oregano, chili og steg det i nogle minutter mere.
  • Bland hakket oksekød, mandelmel, parmesan, æg, sojasauce og salt og peber og rør det godt rundt. Tilsæt blandingen fra panden når det er færdigt og bland det igen.
  • Form det til farsbrød og læg bacon på toppen eller rundt om farsbrødet. Bag det i ovnen i ca. 1 time. Hvis dit bacon ser ud til at blive brændt på, kan du dække farsbrødet til med lidt folie og bage det videre.
Falsk kartoffelsalat
  • Hak rødløg, asparges og squash og put det i en skål 
  • Hak purløg og bland dem sammen med creme fraiche, mayonnaise, citron og sennep til en samlet blanding og tilsæt salt og peber. 
  • Tilsæt dressingen til grønsagerne, og rør godt rundt.
  • Pres lidt citron over den falske kartoffelsalat inden servering og eventuelt drys med lidt mere purløg
VejledningForstår du ikke tallene i opskriften? Læs her