8.0
Kulhydrater / pers.

Fordele

  • Smagfuld og kraftig i smagen
  • Kan spises af alle

Ulemper

Tid
9
Smag
8
Holdbarhed
8
Ingredienser
8

Endelig vurdering af retten

Ramen er en asiatisk betegnelse for nudler og nudelsuppen her, som oftest kombineres med æg og en række andre ting. Den er velsmagende, kraftig i smagen og lækker. Bønnespirerne erstatter nudlerne

Keto ramen suppe med laks

Bedøm denne ret

0 fra 0 stemmer
Køkkentid20 min
Ventetid15 min
Samlet tid35 min
Opskrift til: 2 personer
Type: [Keto]
Kalorier: 535kcal
Kulhydrater: 8g
Protein: 36g
Fedt: 36g
Fiber: 7g

Næringsindholdet er per person/stk

Pin Print opskriften

Ingredienser

Selve suppen
Topping
  • 2 stk æg
  • 125 gram bønnespirer
  • 150 gram grønkål
  • 1 stk frisk chili, kan undlades
  • 3 stilke forårsløg
Laks
  • 225 gram laksefilet
  • 1 spsk smør
  • 1 spsk sojasauce
Servering
  • 1 stk lime

Fremgangsmåde

Selve suppen
  • Tag en gryde og tilsæt kokosolie. Skær hvidløgsfed i skiver og steg i gryden. Skræl ingefær og riv det angivede ingefær i gryden og steg videre i kort tid. Tilsæt så resten af ingredienserne, rør rundt, og lad det simre i 15 minutter, eller indtil du har lavet resten af retten. Smag til med salt og peber.
Laks
  • Tag en pande og tilsæt lidt smør og soja, og steg så laksen i 5-6 minutter på skindsiden, og 2-3 minutter på toppen. Sæt det til side. Hak frisk chili og forårsløg fint, og tilsæt på panden. Tilsæt så grønkål og bønnespirer og steg det i 3-4 minutter
Æg
  • Kog æg i en gryde med vand i 7 minutter, og så er vi klar til at anrette.
Servering
  • Del selve suppen op i det antal tallerkner der spiser med, og tilsæt så grønkål og bønnespirer. Læg et halvt æg på/i toppen, og fjern skindsiden fra laksen, og læg det ved.
  • Server med en halv lime til.
VejledningForstår du ikke tallene i opskriften? Læs her