2.0
Kulhydrater / pers.

Fordele

  • Konsistens som brød
  • Godt til madpakken

Ulemper

  • Skal formentligt laves dagen før, så kræver planlægning hvis det er til madpakken
Tid
6
Smag
8
Holdbarhed
8
Ingredienser
8

Endelig vurdering af retten

Dette toastbrød er nemt at lave, da det bare skal røres sammen, og så i ovnen. Lav det eventuelt aftenen før, og læg det fra til madpakke. Naturligvis meget keto venlig, og har en god brød konsistens

 

Keto toastbrød

Bedøm denne ret

4 fra 9 stemmer
Køkkentid5 min
Ventetid18 min
Samlet tid23 min
Opskrift til: 4 personer
Type: [Keto]
Kalorier: 421kcal
Kulhydrater: 2g
Protein: 14g
Fedt: 27g
Fiber: 46g

Næringsindholdet er per person/stk

Pin Print opskriften

Ingredienser

  • 4 stk æg
  • 150 gram flødeost eller hytteost
  • 2 spsk smør
  • 200 ml loppefrøskaller
  • 1 tsk bagepulver
  • 0,25 tsk salt
  • 0,25 tsk peber

Fremgangsmåde

  • Tænd ovnen på 200°. Bland alle ingredienserne i en skål undtagen loppefrøskaller.
  • Bland loppefrøskaller i massen imens du rører. Lad den trække i 10 minutter, og læg det på en bageplade med bagepapir i 4 klatter.
  • Bag i 17-18 minutter ved 200°.
  • Når det er færdigt, lader du det hvile i 10 minutter, og kan dele det over på midten. Brug brødet i toastmaskinen med fx. skinke, ost eller hvad dit hjerte ellers måtte begære. Det kan sagtens fryses efter bagning.
Noter:
Næringsberegningen er estimeret til 4 toasts, og er derfor per toast
VejledningForstår du ikke tallene i opskriften? Læs her