2.0
Kulhydrater / pers.

Fordele

  • Konsistens som brød
  • Godt til madpakken

Ulemper

  • Skal formentligt laves dagen før, så kræver planlægning hvis det er til madpakken
Tid
6
Smag
8
Holdbarhed
8
Ingredienser
8

Endelig vurdering af retten

Dette toastbrød er nemt at lave, da det bare skal røres sammen, og så i ovnen. Lav det eventuelt aftenen før, og læg det fra til madpakke. Naturligvis meget keto venlig, og har en god brød konsistens

 

Keto toastbrød

Bedøm denne ret

3.77 fra 13 stemmer
Køkkentid5 min
Ventetid18 min
Samlet tid23 min
Opskrift til: 4 personer
Type: [Keto]
Kalorier: 421kcal
Kulhydrater: 2g
Protein: 14g
Fedt: 27g
Fiber: 46g

Næringsindholdet er per person/stk

Pin Print opskriften

Ingredienser

  • 4 stk æg
  • 150 gram flødeost eller hytteost
  • 2 spsk smør
  • 200 ml loppefrøskaller
  • 1 tsk bagepulver
  • 0,25 tsk salt
  • 0,25 tsk peber

Fremgangsmåde

  • Tænd ovnen på 200°. Bland alle ingredienserne i en skål undtagen loppefrøskaller.
  • Bland loppefrøskaller i massen imens du rører. Lad den trække i 10 minutter, og læg det på en bageplade med bagepapir i 4 klatter.
  • Bag i 17-18 minutter ved 200°.
  • Når det er færdigt, lader du det hvile i 10 minutter, og kan dele det over på midten. Brug brødet i toastmaskinen med fx. skinke, ost eller hvad dit hjerte ellers måtte begære. Det kan sagtens fryses efter bagning.
Noter:
Næringsberegningen er estimeret til 4 toasts, og er derfor per toast
VejledningForstår du ikke tallene i opskriften? Læs her