Medlemsmenu

KETOLIV – En grundbog om vægttab og sundhed med Keto

Ketoliv er en bog som ingen anden. Den har ikke bare fokus på vægttab, de bedste metoder til at opnå et varigt vægttab, men den tager fat i et længeventede emne om Keto – Nemlig sundheden i Keto.

Igen og igen er Keto i en mediestorm, der siger, at den er usund og uholdbar, og du har ikke mange argumenter, udover, at du føler dig fantastisk og taber dig. Ikke før nu. Denne bog alle dine argumenter, og enhver udtalelse er opbygget af kvalitetsstudier.
(Udkommer sidst februar og sendes lige derefter)

ketoliv-front-book-page

Rigtig mange tager Keto ind som en permanent livsstil, trods det starter som en kur.

Bogen her går dybt ind i Keto som livsstil, og undersøger den seneste videnskab inden for sundhed, hvor jeg viser dig, hvordan du lever på Keto, uden at skulle frygte for helbredet.

Keto, på den rigtige måde, er ikke usundt.”

Nicolai Varney

Alt om KETO i én bog

  • Alt hvad du skal vide, for at opnå et varigt vægttab
  • Afliver myter om Keto
  • De bedste redskaber til vægttab
  • Hvorfor Keto ikke er usundt
  • Hvordan Keto hjælper
  • Kolesterol, HDL, LDL, mættet fedt
  • Insulin resistens og kronisk inflammation
  • Rigtig og hverdagsagtig mad
  • 84 ernæringsberegnede opskrifter
  • Dobbelttjekket af diætist og sundhedskonsulent, Camilla Pi Kirkegaard Larsen

Køb KETOLIV bogen nu

LIGE NU: Bogen sælges som vejledende pris for 249,95, men direkte fra Ketoliv, får du den til 199,95!

Keto til vægttab

I KETOLIV bogen er jeg ærlig, og jeg kigger objektivt på, om Keto faktisk ER den bedste måde tabe sig på. Der er mange måder at tabe sig på, og evidensen er blandet, men i praksis ser vi flere tusinde danskere, der taber sig utrolige mængder kilo.

Jeg viser dig hvorfor Keto virker så godt i praksis, og hvad det nøjagtigt er der gør, at det virker. Det hjælper dig til at forstå, hvordan du kan optimere dit vægttab, og undgå alle faldgrupperne.

Afliver myter

Jeg banker mange af myterne til jorden, og viser dig, hvorfor mættet fedt generelt set ikke er farligt. Men der er hensyn der skal tages for den individuelle krop, og det er slet ikke umuligt, at leve Keto på en usund måde. Det er derfor vigtigt, at du forstår, hvor der er en risiko.

Keto er ikke usundt. Ja faktisk mindsker det insulin resistens og sænker kronisk inflammation, og samtidigt kan man opnå alverdens sundhedstegn, som vægttab og behandling for sygdomme, man har kæmpet med i årevis. I bogen viser jeg dig, hvordan du kan bruge Keto som et redskab imod vægttab, og til mere sundhed.

Hverdagsagtige opskrifter

Bogen viser dig, hvordan du kan leve på Keto, uden at du behøver tælle kalorier. Du kan spise intuitivt, og uanset hvilken af opskrifterne du vælger, er de optimeret til ketose, vægttab og sundhed.

Ketoliv har altid skilt sig ud fra andre, fordi opskrifterne egner sig til almindelige mennesker, børnefamilier og andre travle mennesker. Bogen er nøjagtig lige så hverdagsagtig! Alle opskrifterne er almindelige, og bruger ingen mærkelige ingredienser.

Hverdagsagtige opskrifter

Begrænset antal til billigt selvsalg

Køb din nu

WordPress Theme built by Shufflehound.
Vores mål er at gøre livet nemmere for dig på keto. Det gør vi igennem madplaner, automatisk indkøbsliste og kalorieudregninger, og igennem et smukt fællesskab
KETOLIV