12.0
Kulhydrater / pers.

Fordele

  • Kold, frisk og lækker
  • Smager som koldskål skal smage
  • Er hurtig at lave
  • God mulighed for variation efter behov

Ulemper

    Tid
    10
    Smag
    10
    Holdbarhed
    9
    Ingredienser
    9.5

    Endelig vurdering af retten

    Koldskål er en nødvendighed i den danske sommer, og nu er det også muligt at spise på LCHF / Keto. Dette er den bedste opskrift på koldskål OG kammerjunker til dato (2018), og den er LCHF / Keto venlig. Nyd den i den danske sommer!

     

    LCHF Koldskål

    Bedøm denne ret

    4.5 fra 2 stemmer
    Køkkentid5 min
    Ventetid20 min
    Samlet tid25 min
    Opskrift til: 1 person
    Type: [Liberal LCHF]
    Kalorier: 293kcal
    Kulhydrater: 12g
    Protein: 18g
    Fedt: 17g

    Næringsindholdet er per person/stk

    Pin Print opskriften

    Ingredienser

    • 160 gram græsk yoghurt 10%
    • 200 ml kærnemælk
    • 1 stk æggeblommer
    • 8 gram sukrin ca. 1 spsk
    • 8 dråber stevia, kan undlades vaniljestang kan også bruges
    • 1 stk citron Skal og saft fra en halv til en hel citron

    Fremgangsmåde

    • Vi anbefaler at du laver kammerjunkerne først, da de tager lidt længere tid. Koldskålen tager 5 minutter at lave, men bør nydes kold, og skal derfor køles ned, efter du har lavet den
    • Tilsæt græsk yoghurt 10% i en skål. Tilføj kærnemælk, æggeblomme, sukrin og steviadråber (eller vaniljestang). 
      Riv skallen fra en økologisk citron ned i retten, og tilsæt ca. 1 spsk. citron (eventuelt mere - smag til) 
    • Blend hele blandingen med en stavblender
    • Sæt på køl indtil den er tilpas nedkølet
    VejledningForstår du ikke tallene i opskriften? Læs her