12.0Kulhydrater / pers.
Fordele
- Kold, frisk og lækker
- Smager som koldskål skal smage
- Er hurtig at lave
- God mulighed for variation efter behov
Ulemper
Endelig vurdering af retten
Koldskål er en nødvendighed i den danske sommer, og nu er det også muligt at spise på LCHF / Keto. Dette er den bedste opskrift på koldskål OG kammerjunker til dato (2018), og den er LCHF / Keto venlig. Nyd den i den danske sommer!
LCHF Koldskål
Bedøm denne ret
Ingredienser
- 160 gram græsk yoghurt 10%
- 200 ml kærnemælk
- 1 stk æggeblommer
- 8 gram sukrin ca. 1 spsk
- 8 dråber stevia, kan undlades vaniljestang kan også bruges
- 1 stk citron Skal og saft fra en halv til en hel citron
Fremgangsmåde
- Vi anbefaler at du laver kammerjunkerne først, da de tager lidt længere tid. Koldskålen tager 5 minutter at lave, men bør nydes kold, og skal derfor køles ned, efter du har lavet den
- Tilsæt græsk yoghurt 10% i en skål. Tilføj kærnemælk, æggeblomme, sukrin og steviadråber (eller vaniljestang). Riv skallen fra en økologisk citron ned i retten, og tilsæt ca. 1 spsk. citron (eventuelt mere - smag til)
- Blend hele blandingen med en stavblender
- Sæt på køl indtil den er tilpas nedkølet